Facebook Pixel Η "απάντηση" του Βρύζα στον Ολυμπιακό
| 2015-02-05 10:45:00

Η "απάντηση" του Βρύζα στον Ολυμπιακό

Η "απάντηση" του Βρύζα στον Ολυμπιακό

Πολλοί αναρωτήθηκαν χθες πού βρισκόταν ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ όταν η ομάδα του διασυρόταν από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Η στήλη "SportDog Penalty" έχει την απάντηση...

Ο Ζήσης Βρύζας δεν ήταν χθες στην Κρήτη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Και γι΄ αυτό δεν επέστρεψε με την αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, όταν οι εξαγριωμένοι οπαδοί τον περίμεναν για να τον ...υποδεχθούν στο αεροδρόμιο μετά την ντροπιαστική ήττα από την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικέφαλου βρισκόταν σε μεταγραφική αποστολή εντός Ελλάδας και όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ήταν στα Γιάννινα για να κλείσει ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος είχε ραντεβού με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, τον πρόεδρο του ΠΑΣ, αλλά και με τον μάνατζερ του Μπράνα Ίλιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει το deal με τον Σέρβο φορ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, στη διαπραγμάτευση του Βρύζα με το αφεντικό της γιαννιώτικης ομάδας πήρε μέρος και η κυρία Χριστοβασίλη!

Η συμφωνία κλείστηκε στα 300 χιλιάρικα αλλά θα ενεργοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, όταν και ο Ίλιτς, που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ έως το 2016, θα μετακομίσει στην Τούμπα. Ουσιαστικά ο 29χρονος άσος αποτελεί για τον ΠΑΟΚ τον αντι-Μπεν, τον οποίο κατάφερε να αρπάξει ο Ολυμπιακός μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ και ενώ ο Βρύζας τα είχε βρει σε όλα με το αφεντικό της Βέροιας, Θεόδωρο Καρυπίδη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια ομάδα θα πάρει τον Αναστασιάδη αν φύγει από τον ΠΑΟΚ; Η απάντηση μόνο ΕΔΩ

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags