Facebook Pixel Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Ολυμπιακό;
| 2015-02-10 12:15:00

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Ολυμπιακό;

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Ολυμπιακό;

Μέχρι κι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους! Το SportDog Penalty αποκαλύπτει...

Η μεταγραφική κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί και το προσεχές καλοκαίρι. Είναι λογικό, άλλωστε, όταν αναφερόμαστε στις δύο ελληνικές ομάδες με τη μεγαλύτερη δυναμική αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λίγκα.

Η πληροφορία έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και την έχει, για μια ακόμα φορά, η έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty". Ποδοσφαιριστής που αρνείται επίμονα εδώ και πολύ καιρό να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ λέγεται ότι μπορεί το καλοκαίρι να μετακομίσει στον Ολυμπιακό. Ποιος είναι; 

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσικά, τον 24χρονο στόπερ του Δικεφάλου, που πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις φέτος όταν πήρε την ευκαιρία από τον Άγγελο Αναστασιάδη και μέχρι να τραυματιστεί και να χάσει τελικά τη θέση του στο βασικό σχήμα από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ρικάρντο Κόστα.

Την πιθανότητα να μετακομίσει ο πρώην στόπερ του Ηρακλή στον Πειραιά φαίνεται, πάντως, ότι τη γνωρίζουν καλά στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο. Μάλιστα, για το θέμα λέγεται πως έχει ενημερωθεί μέχρι και ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να ξέρει τι μπορεί να συμβεί και να πάρει τα μέτρα του.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι ό,τι καλύτερο να χαθεί ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας, ακόμα κι όταν δεν πρόκειται για ένα από τα αστέρια του συλλόγου, παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Θα πρόκειται περισσότερο, δηλαδή, για μια επικοινωνιακή ήττα και γι΄ αυτό είναι προετοιμασμένοι στον Δικέφαλο.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ποιος φευγάτος παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει λόγω ...Ολυμπιακού; Διαβάστε   ΕΔΩ

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags