Facebook Pixel "Δεν κάνει ούτε για την ...προπόνηση"!
| 2015-03-03 15:00:00

"Δεν κάνει ούτε για την ...προπόνηση"!

"Δεν κάνει ούτε για την ...προπόνηση"!

Ποιος είπε αυτή τη μεγάλη ατάκα για ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού;

Είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Και πως στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει πραγματοποιήσει μέτριες έως κακές εμφανίσεις. Ήδη, μάλιστα, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο λόγος για τον Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος όποτε έχει πάρει φανέλα βασικού από τον Βίτορ Περέιρα, έδειξε πολύ ασταθής στα μετόπισθεν. Πολλοί δε εκτιμούν ότι δεν έχει τα προσόντα να ηγηθεί της "ερυθρόλευκης" άμυνας και λένε ότι πρόκειται για στόπερ περιορισμένων δυνατοτήτων.

Παρόμοια άποψη φαίνεται να έχει και ο προπονητής της Σάλκε, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο οποίος ανέλαβε τη γερμανική ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο και από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε στη διοίκηση ότι δεν θέλει τον Βραζιλιάνο αμυντικό στο ρόστερ του.

Παρόλο το γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός αρέσκεται να παίζει στην άμυνα με τρία στόπερ, αρνήθηκε να δώσει ευκαιρίες στον Σαντάνα λέγοντας ότι είναι ένας παίκτης πολύ λάιτ αμυντικά. "Δεν μου κάνει ούτε για την ...προπόνηση", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ντι Ματέο στους άμεσους συνεργάτες του, όπως αποκαλύπτει η στήλη, "SportDog Penalty".

ΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟΠΕΡ μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Σαντάνα στον Ολυμπιακό; "Κλικ" ΕΔΩ

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags