Facebook Pixel Έκλεισε τον "νέο Άντζα" ο Ολυμπιακός;
| 2015-03-19 20:15:00

Έκλεισε τον "νέο Άντζα" ο Ολυμπιακός;

Έκλεισε τον "νέο Άντζα" ο Ολυμπιακός;

Τι αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες για το πιο hot όνομα της εγχώριας αγοράς.  

Πρόκειται ίσως για έναν από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους Έλληνες ποδοσφαιριστές, o οποίος θα προσελκύσει, όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον τόσο των "μεγάλων" της Ελλάδας, όσο και ομάδων από το εξωτερικό.

Ο λόγος για τον 20χρονο αμυντικό της Skoda Ξάνθης, Δημήτρη Γούτα, ο οποίος διάγει εξαιρετική σεζόν φέτος, με διάφορους συλλόγους να ερίζουν για την απόκτησή του και τον Χρήστο Πανόπουλο να αντιμετωπίζει έναν ευχάριστο "πονοκέφαλο".

Όπως αναφέρει η στήλη "SportDog Penalty" και κόντρα στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο νεαρός άσος δεν έχει κλείσει ακόμη σε κάποια ελληνική ομάδα κι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου περιμένει προσφορές από Ρωσία και Γερμανία που μπορεί να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Είναι γεγονός, πάντως, ότι ο Ολυμπιακός "παίζει" πολύ γερά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς σύμφωνα με την πιάτσα των agent έχει κάνει ήδη κρούση στην Ξάνθη, ρωτώντας για μια αρχική τιμή διαπραγμάτευσης, η οποία ξεκινά από τις 800.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος Πανόπουλος δεν έχει πρόθεση να συμφωνήσει άμεσα για τον "νέο Άντζα", όπως τον αποκαλούν στην Ξάνθη, αφού υπάρχει η προοπτική του τελικού του Κυπέλλου και των πλέι οφ, όπου ο νεαρός στόπερ μπορεί να εκτινάξει την αξία του. 

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Γιατί δεν έπαιξε ο Γιαννιώτας απέναντι στον Ολυμπιακό; Η αποκάλυψη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags