Facebook Pixel ΕΚΠΛΗΞΗ: Ποιος πάει για αντι-Μέγιερι στον Πειραιά;
| 2015-03-21 11:00:00

ΕΚΠΛΗΞΗ: Ποιος πάει για αντι-Μέγιερι στον Πειραιά;

ΕΚΠΛΗΞΗ: Ποιος πάει για αντι-Μέγιερι στον Πειραιά;

Από την εγχώρια αγορά αναμένεται να "ψωνίσουν" στον Ολυμπιακό τον αντικαταστάτη του Ούγγρου πορτιέρο που οδεύει προς την ΑΕΚ – Δύο οι βασικοί υποψήφιοι. "Κλικ" κι έμαθες...

Οι πιθανότητες παραμονής του Μπάλας Μέγιερι στον Ολυμπιακό είναι απειροελάχιστες από τη στιγμή που ο μάνατζέρ του αποφάσισε να αφήσει αιχμές κατά της "ερυθρόλευκης" διοίκησης.

Ο ατζέντης του Ούγγρου πορτιέρο είπε ακόμα ότι έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες, μέσα στις οποίες συμπεριέλαβε και την ΑΕΚ, ενδιαφέρον που πρώτος ο SportDog αποκάλυψε, αφού πρόθεση του Μέγιερι είναι στον επόμενο σταθμό της καριέρας του να υπολογίζεται ως βασική επιλογή.

Οι πρωταθλητές έχουν πάρει το "μήνυμα" από την πλευρά του 24χρονου γκολκίπερ και δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Πρώτος τερματοφύλακας είναι ο Ρομπέρτο και αυτό δεν αλλάζει. Ήδη, μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μέγιερι εξετάζοντας λύσεις από την εγχώρια αγορά.

Από τη στιγμή που η θέση του βασικού πορτιέρο είναι "κλεισμένη", οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν επιλογές από τη Σούπερ Λίγκα για να έχουν ένα καλό μπακ απ του Ρομπέρτο, χωρίς να θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για έναν παίκτη κατά βάση αναπληρωματικό.

Βέβαια, επειδή υπάρχουν πάντα και τα απρόοπτα, θα πρέπει ο τερματοφύλακας που θα κληθεί κατ΄ ανάγκη κάποια στιγμή να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο να είναι κάποιας αξίας. Γι΄ αυτό οι περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών είναι αξιόλογες και έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος, αρχικά, για τον Γκιόργκι Λόρια, τον Γεωργιανό πορτιέρο του ΟΦΗ, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος. Ο 29χρονος γκολκίπερ βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από την κρητική ομάδα και μπορεί να αποκτηθεί χωρίς κανένα κόστος.

Στα υπόψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού, όμως, υπάρχει και ο Μάρκος Βελλίδης, ο πρώην αρχηγός του Άρη και νυν "άσος" του ΠΑΣ, ο οποίος διανύει μια πολύ μεστή χρονιά στα Γιάννινα και χθες κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική ομάδα από τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Το συμβόλαιο του 27χρονου πορτιέρο λήγει το καλοκαίρι και είναι μία επιλογή που αρέσει πολύ στους "ερυθρόλευκους".

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον "νέο Άντζα" και τον Ολυμπιακό, σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Διαβάστε   ΕΔΩ   

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags