Facebook Pixel Ποιος άσος του Αστέρα "γυάλισε" στον Ολυμπιακό;
| 2015-03-21 23:15:00

Ποιος άσος του Αστέρα "γυάλισε" στον Ολυμπιακό;

Ποιος άσος του Αστέρα "γυάλισε" στον Ολυμπιακό;

Τα καλύτερα λόγια έλεγαν στον Πειραιά για τον συγκεκριμένο παίκτη μετά τη λήξη της αναμέτρησης της περασμένης Πέμπτης στο Φάληρο. Λέτε να γίνει κίνηση το καλοκαίρι;

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πλέον με εντατικούς ρυθμούς την έρευνα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αφού πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου, που ήταν και ο βασικός στόχος της διοίκησης.

Στο Λιμάνι ήδη τσεκάρουν ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν τη λίστα που θα συζητήσουν προσεχώς, καθώς είναι γνωστό πως στο τέλος της σεζόν θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις και αλλαγές στο ρόστερ.

Στα υπόψιν του Ολυμπιακού υπάρχουν και αρκετά ονόματα από τη Σούπερ Λιγκ, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο "μπλοκάκι" προστέθηκε άλλος ένας παίκτης, ο οποίος έπαιξε πρόσφατα εναντίον των "ερυθρολεύκων". Ο λόγος για τον Ρόλε του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις με την εμφάνισή του την περάσμενη Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πλέον στον Πειραιά σκοπεύουν να παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωσή του.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, βέβαια, δεν ανήκει στους Αρκάδες, αφού έχει αποκτηθεί για έναν χρόνο ως δανεικός από τη Σαν Λορέντζο, ενώ προ ημερών υπήρχαν δημοσιεύματα από την Αργεντινή για ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων από την πατρίδα του. Ο Ρόλε γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1985, έχει ύψος 1.67μ. και όπως έχει αποδείξει τόσο στα ματς της Σούπερ Λιγκ όσο και σε αυτά του Γιουρόπα Λιγκ, έχει την ποιότητα για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Εκτός από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ωστόσο, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκονται και άλλοι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι ο Μαρτίνες του Παναιτωλικού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το Σάββατο ο Πέδρο Ρικάρντο Τόρες Ριμπέιρο, άμεσος συνεργάτης του Βίτορ Περέιρα, βρέθηκε στις εξέδρες του Αγρινίου και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 

ΕΚΠΛΗΞΗ: Ποιος προορίζεται για αντικαστάτης του Μπάλας Μέγερι στον Ολυμπιακό; Διαβάστε ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags