Facebook Pixel Καλά, δεν έκανε αυτός ο παίκτης στον Παναθηναϊκό;
| 2015-03-31 22:15:00

Καλά, δεν έκανε αυτός ο παίκτης στον Παναθηναϊκό;

Καλά, δεν έκανε αυτός ο παίκτης στον Παναθηναϊκό;

ΣΟΥΠΕΡ περίπτωση ξένου επιθετικού, που κάνει καλό πρωτάθλημα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, προτάθηκε στους Πράσινους αλλά απορρίφθηκε. Καλύτερο, πάντως, δεν έχουν…

Αν και το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, πολλές ομάδες ασχολούνται από τώρα με τα μεταγραφικά ζητήματα, καθώς αν κινηθούν γρήγορα μπορούν να κλείσουν ποδοσφαιριστές σε καλή τιμή ή χωρίς κόστος.

Το ίδιο γίνεται και από την πλευρά των παικτών που μένουν ελεύθεροι σε λίγους μήνες και ψάχνονται ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με τους μάνατζερς να στέλνουν προτάσεις προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Μία τέτοια πρόταση, καλού ξένου επιθετικού της Σούπερ Λιγκ, έφτασε πρόσφατα, όπως πληροφορήθηκε ο SportDog, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά η περίπτωσή του δεν …συγκίνησε τους ανθρώπους του συλλόγου.

Πρόκειται για τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία φέτος στον Ατρόμητο και θεωρείται από τους σημαντικούς παίκτες του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός επιθετικός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα μείνει στο Περιστέρι. Ο μάνατζερ του παίκτη έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας, ωστόσο το θέμα έχει "παγώσει" και γι΄ αυτό ο 28χρονος άσος ψάχνεται για κάτι καλύτερο.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεδομένα δεν πρόκειται να βρει στέγη, παρόλο που οι Πράσινοι δε διαθέτουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Ιταλού. Στο Τριφύλλι απέρριψαν τον Ναπολεόνι κρίνοντας ότι δεν κάνει για την ομάδα και εκτιμώντας ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags