Facebook Pixel Τρέλα Μπρους για Μπεργκ - Τινάζει την μπάνκα η Χαλ!
| 2015-04-01 10:00:00

Τρέλα Μπρους για Μπεργκ - Τινάζει την μπάνκα η Χαλ!

Τρέλα Μπρους για Μπεργκ - Τινάζει την μπάνκα η Χαλ!

Ο Άγγλος προπονητής έχει καταλήξει στον Σουηδό αστέρα του Παναθηναϊκού και η αγγλική ομάδα ετοιμάζεται, αν μείνει στην Premier League, να δώσει πολύ χρήμα! Δεν είναι αστείο...

Ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε, μετά από ασίστ του Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς, με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας, σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στο Ιράν (3-1). Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας ότι έχει καλή "χημεία" δίπλα στον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και πιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 28χρονος άσος αγωνίστηκε για 65 λεπτά και στο 21΄ πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα, με αριστερό βολέ, σφραγίζοντας την επιστροφή του στα γκολ με το εθνόσημο στο στήθος, μετά από 2,5 χρόνια.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", δύο σκάουτερς από την Αγγλία βρέθηκαν χθες στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Σουηδό γκολτζή. Τόσο η Χαλ όσο και η Μίντλεσμπρο είχαν στείλει άνθρωπο για χάρη του φορ του Τριφυλλιού, αφού βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας.

Η Μίντλεσμπρο θέλει τον Μπεργκ για την περίπτωση που ανέβει στην Premier League, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί, μιας και βρίσκεται στην πρώτη τριάδα, με μόλις έναν βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο Μπόρνμουθ.

Από την άλλη, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά με το ενδιαφέρον της Χαλ, με τον προπονητή της αγγλικής ομάδας, Στιβ Μπρους, να έχει καταλήξει στον φορ του Παναθηναϊκού. Παρότι τον Γενάρη ξόδεψε 4 εκατομμύρια για να πάρει τον πρώην "πράσινο", Ντάμε Εντόι, από τη Μόσχα, ενώ διαθέτει επίσης τον Ουρουγουανό Χερνάντες και τον Κροάτη Γέλαβιτς, θέλει και τον Μπεργκ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι Άγγλος τεχνικός παραδοσιακά κοιτάει να "ψωνίζει" από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού στο παρελθόν, όταν ήταν στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ, το 2002, είχε δοκιμάσει τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε, ενώ στη Χαλ ήθελε στο παρελθόν τόσο τον Τζιμπούρ όσο και τον Μήτρογλου.

Τώρα, έχει "τρέλα" με τον Μπεργκ, αν και γνωρίζει πως θα είναι μια ακριβή περίπτωση, αφού πρόσφατα ο Σουηδός ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό έως το 2018, ενώ από το "πράσινο" στρατόπεδο έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Το ενδιαφέρον της Χαλ για τον Μπεργκ δεν χωράει καμία αμφισβήτηση, καθώς η πηγή του Σκύλου είναι 100% αξιόπιστη και πέφτει σπάνια έξω. Αρκεί, βέβαια, η αγγλική ομάδα να διατηρηθεί στην Premier League, κάτι το οποίο είναι εφικτό, αφού έχει ξεφύγει τις τελευταίες αγωνιστικές από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι ο Στιβ Μπρους θα έχει χρήματα να ξοδέψει το καλοκαίρι για την απόκτηση σέντερ φορ και ένα σημαντικό ποσό αναμένεται να "φύγει" προς τον Παναθηναϊκό για τον Σουηδό άσο.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags