Facebook Pixel Μήπως αυτό θα είναι το "μπαμ" του Σαββίδη;
| 2015-04-01 13:15:00

Μήπως αυτό θα είναι το "μπαμ" του Σαββίδη;

Μήπως αυτό θα είναι το "μπαμ" του Σαββίδη;

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται πρώην ξένος άσος του Ολυμπιακού που τώρα αγωνίζεται στο εξωτερικό και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Το θέμα στον SportDog!  

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα αναμένεται να απαλλαχθεί άμεσα από τον βραχνά των χρεών και ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να προχωρήσει σε "γερές" μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Οι μάνατζερς, λοιπόν, έχουν αντιληφθεί τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα ισχύσουν απ΄ αυτό το καλοκαίρι για τον Δικέφαλο και ήδη προτείνουν διάφορες περιπτώσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών από την ξένη αγορά.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που έφτασε πρόσφατα στα γραφεία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, αφορά την περίπτωση του Φερνάντο Μπελούτσι. Του πρώην Αργεντινού άσου του Ολυμπιακού που από το 2012 αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα και τη φανέλα της Μπούρσασπορ (47 συμμετοχές - 7 γκολ). Ο 31χρονος, πια, μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, αυτή την περίοδο έχουν θέσει ως προτεραιότητα την εξεύρεση νέου προπονητή και τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα, ωστόσο η πρόταση για τον Μπελούτσι δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητη, αφού πρόκειται δεδομένα για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, το γεγονός ότι πέρασε από τον μεγάλο αντίπαλο του Δικεφάλου, τον Ολυμπιακό, μπορεί να παίξει τον ρόλο του... 

Πάντως, όπως αναφέρει η στήλη "SportDog Penalty", o διεθνής Αργεντινός δεν έχει προταθεί μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε μία ακόμα ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Που δεν είναι, όμως, ο Ολυμπιακός...

Ο Μπελούτσι, όταν αποχώρησε τo 2009 από τον Ολυμπιακό, όπου μετά από ένα διάστημα προσαρμογής έπαιξε καλή μπάλα, συνέχισε την καριέρα του στην Πόρτο. Εκεί έπαιξε για τρεις σεζόν, έχοντας 63 συμμετοχές και 6 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει φορέσει πέντε φορές τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

ΕΚΠΛΗΞΗ TOY ΣΑΒΒΙΔΗ: Ποιον σκέφτεται για διάδοχο του Αναστασιάδη στον πάγκο; Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags