Facebook Pixel Ποιος πρωτοκλασάτος θα ακολουθήσει τον Αφελάι;
| 2015-04-04 22:00:00

Ποιος πρωτοκλασάτος θα ακολουθήσει τον Αφελάι;

Ποιος πρωτοκλασάτος θα ακολουθήσει τον Αφελάι;

Το σχέδιο του Ολυμπιακού, εκτός από δυνατές μεταγραφές, προβλέπει και πωλήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Πακέτο με τον Ολλανδό προτείνεται και ένας ξένος άσος της ομάδας!

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται "καυτό" για τον Ολυμπιακό, καθώς αναμένονται πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ η "ερυθρόλευκη" διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να διαθέσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για "δυνατές" μεταγραφές, μιας και στόχος είναι η ομάδα του χρόνου να διακριθεί και στην Ευρώπη.

Εκτός, όμως, από τις προσθήκες που θα γίνουν, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ θα προχωρήσει και σε πωλήσεις παικτών, ειδικά αν έρθουν οι κατάλληλες προτάσεις, όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια.

Στη "βιτρίνα", λοιπόν, φαίνεται ότι θα βγουν και κάποιοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές από το "ερυθρόλευκο" ρόστερ, οι οποίοι κρίνεται από τον σύλλογο ότι "πουλάνε" στην αγορά και μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει και ο Παϊτίμ Κασάμι, μιας και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, προσπαθεί να του βρει ομάδα σε κάποιο φημισμένο πρωτάθλημα.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penatly", o γνωστός μεγαλοαντζέντης προτείνει αυτή την περίοδο τον Ελβετό άσο "πακέτο" με τον Ιμπραχίμ Αφελάι.

Ο Ολλανδός επιθετικός δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ο διάσημος μάνατζερ εδώ και αρκετό καιρό τον πλασάρει σε ιταλικούς και αγγλικούς συλλόγους, διαφημίζοντας παράλληλα τον Κασάμι, ο οποίος είναι η αλήθεια ότι στην πρώτη του χρονιά στο Λιμάνι δεν απέδωσε σύμφωνα με τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags