Facebook Pixel Αυτό να το διαβάσει ο Τζανδάρης και ο Κατσικάς!
| 2015-04-04 22:45:00

Αυτό να το διαβάσει ο Τζανδάρης και ο Κατσικάς!

Αυτό να το διαβάσει ο Τζανδάρης και ο Κατσικάς!

ΠΟΙΟΣ παίκτης του ΠΑΟΚ, ξένος και όχι Έλληνας, ούτε θρέμμα των Ακαδημιών, ρίχνει το συμβόλαιό του στα τάρταρα, για να παραμείνει στην ομάδα; Το παρασκήνιο στον Σκύλο!

Επειδή γράφονται διάφορα δεξιά και αριστερά και πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να βγάλουν σκάρτο τον παίκτη, ο οποίος φέτος απέδειξε πως εκτός από καλός στο γήπεδο, είναι και πρώτος μάγκας, ο Σκύλος θα αποκαλύψει ποια είναι η πραγματικότητα. 

Και μιλάμε για έναν παίκτη που όταν ο Αναστασιάδης τον …θυμήθηκε για να τον "σώσει", όχι μόνο δεν τον "έγραψε", όπως δηλαδή του συμπεριφέρθηκε η ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά βγήκε μπροστά και έγινε μέσα σε λίγους μήνες ο καλύτερος παίκτης του Δικεφάλου. 

Ο λόγος, για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, για τον Σαρλ Ιτάνζ και το σήριαλ που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη για την παραμονή του στην Τούμπα.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ αξίζει, σύμφωνα με τις εμφανίσεις του, να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως για την ώρα οι πιθανότητες είναι 50-50, καθώς στη διοίκηση το σκέφτονται, αφού μάλλον θεωρούν πως μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο στην αγορά.

Ο Ιτάνζ ωστόσο, ο οποίος απασχόλησε έντονα και την ΑΕΚ, θέλει να μείνει στην ομάδα, ενώ αυτό ανέφερε και στην τελευταία του δημόσια τοποθέτηση. Επειδή, μάλιστα, δεν ήθελε να μείνει στα λόγια, έδειξε την επιθυμία του στην πράξη. Πώς επιχείρησε να …συγκινήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ; 

Πρότεινε από μόνος του "κούρεμα" στο νέο του συμβόλαιο σε ποσοστό περίπου 32%! Αντί να ζητήσει, δηλαδή, αύξηση, τι πιο λογικό μετά από μια καλή σεζόν, ο Ιτάνζ είπε ότι θέλει να αμείβεται, αν παραμείνει στην ομάδα, με 110.000 ευρώ λιγότερα χρήματα! Αυτά να τα βλέπουν οι Τζανδάρηδες και οι Κατσικάδες…

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags