Facebook Pixel Super Deal: Φεύγει από Σούπερ Λιγκ με τρελά λεφτά!
| 2015-04-07 23:15:00

Super Deal: Φεύγει από Σούπερ Λιγκ με τρελά λεφτά!

Super Deal: Φεύγει από Σούπερ Λιγκ με τρελά λεφτά!

Ποδοσφαιριστής, με εξαιρετική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για ομάδα του εξωτερικού. Πού μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του; "Κλικ" κι έμαθες...

Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι μεγάλες μεταγραφές σπανίζουν και πλέον ασχολούμαστε μόνο με τις ηχηρές πωλήσεις, αφού όλο και περισσότερες ομάδες από το εξωτερικό αποφασίζουν κάθε καλοκαίρι να ψωνίσουν ποδοσφαιριστές σε καλή τιμή από τη Σούπερ Λιγκ.

Βέβαια, κάποιοι σύλλογοι δεν πουλάνε φθηνά και σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος εφαρμόζει με εκπληκτικά αποτελέσματα ένα συγκεκριμένο μοντέλο, δηλαδή να φέρνει καλούς παίκτες με μικρό κόστος από το εξωτερικό (κυρίως από τη Λατινική Αμερική) και να τους πουλάει ακριβά.

Αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί και φέτος, καθώς η εξαιρετική σεζόν του Χερόνιμο Μπαράλες έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών ομάδων, όπως για παράδειγμα της Άντερλεχτ και της Σταντάρ Λιέγης, ενώ στο κόλπο έχει μπει και μία ομάδα από την Μπουντεσλίγκα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, οι συζητήσεις της ομάδας της Τρίπολης για τον πρώτο σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκ ξεκινούν από τις 800.000 ευρώ, ενώ μπορεί να φθάσουν μέχρι το 1 εκ. ευρώ, ανάλογα με τον ενδιαφερόμενο.

Οι Αρκάδες δεν έβαλαν, φυσικά, αυτή την τιμή τυχαία, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν κόψει ...ταρίφα με τις πωλήσεις των Ντε Μπλάσις, Ράγιος και Φορτούνη.

Από την Ελλάδα, πάντως, είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποιος υποψήφιος μνηστήρας (ίσως επειδή ξέρουν την τιμή), αν και κάποιοι στην πιάτσα των μανατζαραίων βάζουν στοίχημα πως πολύ σύντομα θα υπάρξει "σενάριο" για τον Ολυμπιακό, πιθανότατα για να γίνει ντόρος και χωρίς να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags