Facebook Pixel Αυτόν που απέρριψε ο ΠΑΟ, θα πάει να πάρει η ΑΕΚ;
| 2015-04-09 10:45:00

Αυτόν που απέρριψε ο ΠΑΟ, θα πάει να πάρει η ΑΕΚ;

Αυτόν που απέρριψε ο ΠΑΟ, θα πάει να πάρει η ΑΕΚ;

Διαφορετικά κριτήρια στις μεταγραφές φαίνεται ότι έχουν οι δύο σύλλογοι. Ποιος άσος της Σούπερ Λιγκ, ο οποίος κάνει καλή σεζόν και μένει ελεύθερος, απασχολεί σοβαρά την Ένωση;

Δίχτυα στην ελληνική αγορά αναμένεται ρίξουν και φέτος οι "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς θεωρούν ότι από τη Σούπερ Λιγκ μπορούν να κάνουν "έξυπνες" μεταγραφές με χαμηλό κόστος. Είναι επόμενο, λοιπόν, να υπάρχουν κοινοί στόχοι, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι προμηνύονται μεγάλες "μονομαχίες" μεταξύ των βασικών διεκδικητών του τίτλου.

Ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει καλό πρωτάθλημα και στο τέλος της σεζόν μένουν ελεύθεροι. Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι ανήκει και ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει προταθεί τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην ΑΕΚ, ωστόσο ακόμα δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα, παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες στον Τύπο.

Το συμβόλαιο του Ιταλού επιθετικού λήγει το καλοκαίρι και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής διάθεση ανανέωσης από την ομάδα του Περιστερίου. Ο 29χρονος άσος, ο οποίος έχει σκοράρει 9 φορές στο φετινό πρωτάθλημα, θέλει να μείνει στη χώρα μας και γι΄ αυτό έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από την πατρίδα του. Έχει στόχο, βλέπετε, να πάρει φέτος μεταγραφή σε ομάδα που θα έχει μεγαλύτερους στόχους.

Προς το παρόν, οι Πράσινοι δε δείχνουν να έχουν ...συγκινηθεί με την περίπτωση του Ναπολεόνι, καθώς θεωρούν ότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουν, ωστόσο δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για την Ένωση, η οποία βλέπει με καλό μάτι τον Ιταλό επιθετικό, ως μια εφεδρική λύση για την επίθεση.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν σε εκτίμηση τον άσο του Ατρόμητου και πιστεύουν πως θα μπορούσε να δώσει αρκετές λύσεις στη γραμμή κρούσης, αφού μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και έχει την ποιότητα για να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Βέβαια, υπάρχει η εκτίμηση ότι είναι επιθετικός που διαθέτει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Χρήστο Αραβίδη και γι΄ αυτό δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη κρούση για την απόκτησή του.

Η περίπτωσή του, πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, o Ναπολεόνι ψάχνει για συμβόλαιο 200.000 ευρώ, τη στιγμή που τώρα στον Ατρόμητο δεν παίρνει περισσότερα από 130.000 ευρώ.

SUPER DEAL: Ποιος γκολτζής της Super League πωλείται το καλοκαίρι με τρελά λεφτά; "Κλικ" ΕΔΩ

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags