Facebook Pixel Μήπως έφτασε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή;
| 2015-04-14 14:15:00

Μήπως έφτασε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή;

Μήπως έφτασε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή;

Μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις που ο Παναθηναϊκός ψάχνει ενίσχυση και είναι αγαπητός στους φιλάθλους του συλλόγου. 

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει ενίσχυση για τη θέση πίσω από τον φορ. Θέλει έναν παίκτη που να διαθέτει ντρίπλα, διεισδυτικότητα, ταχύτητα και κάθετη πάσα. Ένα "10άρι", δηλαδή, που λείπει πολύ από το υπάρχον ρόστερ και θα έχει τη δυνατότητα να "ταϊζει" το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας, τον Μάρκους Μπεργκ, ενώ θα ήταν ιδανικό, σύμφωνα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αν θα μπορούσε να αγωνιστεί και στα άκρα της γραμμής κρούσης.

Οι Πράσινοι ψάχνουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην αγορά του εξωτερικού και, όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, το βάρος έχει πέσει στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο ίσως η ιδανική περίπτωση, που συγκεντρώνει όλα τα "θέλω" των ανθρώπων του Τριφυλλιού, να βρίσκεται στην ευρωπαϊκή αγορά και να αφορά έναν παλιό γνώριμο της ομάδας.

Ο λόγος για τον Αντρέας Ίβανσιτς, ο οποίος στα 31 του χρόνια, μένει ελεύθερος από τη Λεβάντε και είναι πιθανό να μη συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα. Τι εννοούμε; Μπορεί το συμβόλαιο του Αυστριακού άσου να ανανεώνεται αυτόματα, με ειδικό όρο, αν αγωνιστεί στα έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ομάδας του, ωστόσο επειδή ενδέχεται η Λεβάντε να μην παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, τότε είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο άλλοτε αγαπημένος "Μότσαρτ" των οπαδών του Τριφυλλιού θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό, αν και μέχρι στιγμής δε φαίνεται να "τρέχει" κάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το μέλλον του παίκτη στο τέλος της σεζόν. Πάντως, μόνο και μόνο το γεγονός ότι το όνομα του Ίβανσιτς ακούστηκε ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Πράσινων τον περασμένο Γενάρη, όταν η μεταγραφή του παρουσίαζε σαφώς πιο πολλές δυσκολίες, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η περίπτωσή του να απασχολήσει εκ νέου τους ιθύνοντες της ομάδας, αν και εφόσον αποχωρήσει από τη Λεβάντε.

Αξίζει να θυμίσουμε ακόμα ότι, πριν από δύο καλοκαίρια, τον Αύγουστο του 2013, μετά από ένα διεθνές φιλικό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αυστρία, ο Ίβανσιτς είχε αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας. Κι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει... 

"Μπορεί, μπορεί να γυρίσω... Τα τρία χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ ωραία για μένα. Τα θυμάμαι με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Ήταν μια αξιόλογη εποχή στην καριέρα μου. Ίσως κάποια μέρα να επιστρέψω στην Ελλάδα, δεν ξέρω όμως πότε. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στο ποδόσφαιρο".

ΒΟΜΒΑ: Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ πωλείται και σε ποιον ισχυρό μεγαλοπαράγοντα; "Κλικ"   ΕΔΩ 


 

 

 

 

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags