Facebook Pixel Η πρώτη μεταγραφάρα του Βρύζα στη Βέροια!
| 2015-04-16 23:45:00

Η πρώτη μεταγραφάρα του Βρύζα στη Βέροια!

Η πρώτη μεταγραφάρα του Βρύζα στη Βέροια!

Είναι ξένος, έχει κάνει σπουδαίες χρονιές στο ελληνικό πρωτάθλημα, τώρα παίζει στο εξωτερικό και δεν πάει πολύς καιρός που ενδιαφέρθηκαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός!

Δεδομένη θεωρείται πλέον η μετακίνηση του Ζήση Βρύζα στη Βέροια, καθώς αναμένεται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας και μόλις ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες θα έχουμε και τις ανακοινώσεις. Όπως, μάλιστα, διέρρευσε ο παλαίμαχος επιθετικός θα πάρει σύντομα επίσημο "διαζύγιο" από τον ΠΑΟΚ, ώστε να αναλάβει καθήκοντα στη "Βασίλισσα".

Ο Βρύζας, λοιπόν, έχει ξεκινήσει ήδη την προεργασία για την επόμενη σεζόν, καθώς με προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς, θέλει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή και όχι ...κομπάρσου στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο πρώην, πλέον, στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, έχει έτοιμη και τη λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα της Ημαθίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης "SportDog Penalty", πολύ ψηλά βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο πριν από λίγους μήνες υπήρχε ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Ο παίκτης τελικά δεν κατέληξε σε κανένα από τους παραπάνω και εφόσον δεν υπήρχε στα πλάνα της ομάδας του, έφυγε στο εξωτερικό. Αναφερόμαστε στον Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος παρότι δεν κατάφερε να φύγει με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει δοθεί δανεικός στην Αλκοκόρν στην Β΄ Ισπανίας μέχρι το καλοκαίρι. Συμβόλαιο πάντως έχει μέχρι το 2016, ωστόσο οι Αρκάδες δεν τον θέλουν και θα ψάξουν ομάδα να τον δώσουν.

Εκεί ποντάρει και ο Βρύζας, ο οποίος θέλει να κάνει το "μπαμ" με τον 30χρονο μέσο, ο οποίος έχει ποιότητα για να προσφέρει πολλά σε μία ομάδα όπως η Βέροια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ασχολήθηκαν μαζί του πριν λίγους μήνες τρεις "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου...

ΒΟΜΒΑ ΣΑΒΒΙΔΗ: Ποιον αμυντικό παγκόσμιας κλάσης θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ; Η αποκάλυψη   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags