Facebook Pixel Τον είδε ο Μαθία και σοκαρίστηκε!
| 2011-05-18 12:10:00

Τον είδε ο Μαθία και σοκαρίστηκε!

Τον είδε ο Μαθία και σοκαρίστηκε!

Ο Γιώργος Αμανατίδης ποτέ δε διακρίθηκε για την ποδοσφαιρική του ποιότητα. Αν υπήρχε μια κλίμακα ποιότητας και ταλέντου, ο παλιός αμυντικός του Ολυμπιακού μπορεί και να έπαιρνε ...υπό το μηδέν.

Από τεχνική... πάτος, από τακτική και σκέψη κάτω από τη βάση. Αυτό για το οποίο διακρινόταν ήταν το πάθος και η δύναμή του. Εκεί έπαιρνε άριστα.

Το γεγονός, όμως, ότι η σχέση του με τα μυστικά του μοντέρνου φούτμπολ είναι όση του Πάγκαλου με το άλμα επί κοντώ, είναι κάτι που δεν μπορεί να περνά απαρατήρητο από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος έχει την τύχη να... διδάσκει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο καθηγητής ποδοσφαίρου και ειδικά σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να έχει γνώσεις, μεταδοτικότητα και παιδαγωγικό χαρακτήρα. Αρκετοί είναι αυτοί που λένε πως ο Αμανατίδης εκτός από πολύ ζελέ στο μαλλί, δεν διαθέτει τίποτα για να μεταδώσει στα παιδάκια.

"Τι μπάλα να τους μάθει κάποιος που κλότσαγε με το καλάμι; Αυτός είναι για δημόσιες σχέσεις και μόνο", λένε κάποιοι και ίσως έχουν δίκιο. Αυτής της άποψης είναι και ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων, Εδουάρδο Μαθία, ο οποίος θέλει τους προπονητές των ακαδημιών σοβαρούς και με γνώσεις.

Μόλις είδε τον Αμανατίδη για πρώτη φορά και του είπανε ότι αυτός ο τύπος με το ζελέ και τα χρωματιστά γυαλιά ηλίου είναι προπονητής στην Ακαδημία, του σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Ακόμα, πάντως, δεν έχει δει τίποτα ο άνθρωπος. Έχει κι άλλους Αμανατίδηδες...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags