Facebook Pixel Θα μιλήσει όλη Ελλάδα γι΄ αυτή τη μεταγραφή!
| 2015-04-24 21:00:00

Θα μιλήσει όλη Ελλάδα γι΄ αυτή τη μεταγραφή!

Θα μιλήσει όλη Ελλάδα γι΄ αυτή τη μεταγραφή!

Μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έρχεται το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για να τσεκάρει πιθανότατα νεαρό Έλληνα άσο στο παιχνίδι της Λεωφόρου, Παναθηναϊκός-Ξάνθη.

Παρέλαση από σκάουτερ ξένων ομάδων θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου το απόγευμα του Σαββάτου, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί για το πρωτάθλημα την Ξάνθη.

Οι δύο ομάδες έχουν καλούς και νεαρούς παίκτες και γι΄ αυτό το λόγο αρκετοί σύλλογοι από το εξωτερικό στέλνουν κατασκόπους για να τσεκάρουν συγκεκριμένους στόχους.

Άλλωστε, το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί ιδανική αγορά για ομάδες που ψάχνουν ποδοσφαιριστές με ταλέντο και σε καλή ηλικία, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν ΠΑΕ που θα πουν "όχι" σε πώληση παίκτη, αν έρθει μια καλή πρόταση.

Θέση, λοιπόν, στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης" έχουν ήδη κλείσει έξι ομάδες, τα ονόματα των οποίων προκαλούν αίσθηση. Πρόκειται για τις Λιλ, Άντερλεχτ, Άγιαξ, Αταλάντα, Μερσίν και Μίλαν! Ειδικά η τελευταία, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, παραμένει πάντα σε top επίπεδο και σίγουρα είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ευρώπης.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, πληροφορίες του SportDog, ο παίκτης που βρίσκεται σε όλα σχεδόν τα μπλοκάκια των σκάουτερ, δεν αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό! Πρόκειται για τον Δημήτρη Γούτα, τον 21χρονο αμυντικό της Ξάνθης, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ έχει πέραση και στην Ιταλία, αφού πριν λίγες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα για "φλερτ" με τη Ρόμα.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, οι Ροσονέρι να είναι η δεύτερη μεγάλη ομάδα από το Καμπιονάτο που έχει βάλει στο μάτι τον νεαρό στόπερ και γίνεται αντιληπτό ότι αν και εφόσον προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή, θα μιλάμε για τη "βόμβα" της χρονιάς στη Σούπερ Λιγκ.

Βέβαια, σίγουρα οι σκάουτερ που θα βρεθούν στη Λεωφόρο θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και σε κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως για παράδειγμα στον Σίλντενφελντ που μένει ελεύθερος, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι ο Καρέλης έχει τραβήξει φέτος τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags