Facebook Pixel Υπάρχει λόγος που δε βάζει τον Νίνη ο Αναστασίου!
| 2015-04-28 23:00:00

Υπάρχει λόγος που δε βάζει τον Νίνη ο Αναστασίου!

Υπάρχει λόγος που δε βάζει τον Νίνη ο Αναστασίου!

Τα θέμα είναι εξωαγωνιστικό. Και σχετίζεται με έναν ακόμα ξένο και φευγάτο παίκτη του ΠΑΟ. Τι έχει συμβεί; Ο Σκύλος αποκαλύπτει γιατί ο Έλληνας μέσος "γυαλίζει" τον πάγκο...

Έντονο προβληματισμό, έως και εκνευρισμό, έχει προκαλέσει στους φίλους του Παναθηναϊκού, η επιλογή του Γιάννη Αναστασίου να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα στα τελευταία ματς πρωταθλήματος τον Μπούι, έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα δεν αξίζει άλλες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να αφήνει στον πάγκο τον Σωτήρη Νίνη.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, αφού αγωνιστικά τουλάχιστον δεν έχει λογική και είναι δύσκολο να μην το καταλαβαίνει ένας καλός προπονητής όπως ο Γιάννης Αναστασίου, ωστόσο η εξήγηση φαίνεται να είναι ...εξωαγωνιστική.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της στήλης "SportDog Penalty", υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο βλέπουμε τον Μπούι βασικό στα τελευταία ματς και αυτό έχει να κάνει με τη συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι για τον δανεισμό του στο Τριφύλλι.

Στο συμβόλαιο λοιπόν που υπέγραψε ο νεαρός χαφ με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως υπάρχει σχετική ρήτρα για περισσότερες από 20 συμμετοχές με τα πράσινα την τρέχουσα σεζόν.

Οπότε ακόμα και αν ...σέρνεται, ακόμα και αν στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει πως δε θα τον κρατήσουν, ο Μπούι θα πάρει κάποια ακόμα ματς, αφήνοντας αναγκαστικά εκτός πλάνων τον Νίνη και όποιον άλλον αγωνίζεται στην ίδια θέση...  

Ο ΑΛΑΦΟΥZOΣ έχει έτοιμο τον διάδοχο του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό! Ποιος είναι; "Κλικ" ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags