Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog για Ολυμπιακό και Ποντόλσκι!
| 2015-04-29 14:30:00

Επιβεβαίωση SportDog για Ολυμπιακό και Ποντόλσκι!

Επιβεβαίωση SportDog για Ολυμπιακό και Ποντόλσκι!

Και οι Ιταλοί διαβάζουν τον Σκύλο! Σημερινό δημοσίευμα στη γείτονα χώρα αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι ρώτησαν την Ίντερ για τον Γερμανό παικταρά! Δύο ημέρες πριν τα γράφαμε...

Η ιστοσελίδα "calciomercato.com" αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ ότι στη συνάντηση που είχε ο Πιερ Ισά στο Μιλάνο με την Ίντερ, για μεταγραφικά θέματα, έπεσε στο τραπέζι, μεταξύ άλλων, και το όνομα του Λούκας Ποντόλσκι.

"Μια συνάντηση των ιθυνόντων την Ίντερ με τον Πιερ Ισά, τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, ίσως ανοίξει κάποια σενάρια ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Οι Πειραιώτες, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Κουζμάνοβιτς, Σελότο και Ταϊντέρ, αλλά και για τον Γερμανό επιθετικό Λούκας Ποντόλσκι, αλλά μόνο για τη μορφή δανεισμού (σ.σ. για τον Ποντόλσκι)", γράφει το δημοσίευμα από την Ιταλία.

Βέβαια, το ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων για τον Γερμανό επιθετικό το έχει αποκαλύψει πρώτος ο SportDog από προχθές το βράδυ όταν σε αποκλειστικό ρεπορτάζ με τίτλο "Πυρηνική βόμβα Μαρινάκη", αναφερόταν ότι ο διεθνής άσος εξετάζεται από την ομάδα του Πειραιά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Όπως τονίζαμε, ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ίντερ, από την οποία παίζει ως δανεικός, και να παραχωρηθεί από την Άρσεναλ, στην οποία ανήκει, μιας και δεν υπολογίζεται από τον Αρσέν Βανγκέρ για τη νέα σεζόν.

Αν και το κασέ του παίκτη είναι πολύ υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα, ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τους Κανονιέρηδες για να "χτυπήσει" τη μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags