Facebook Pixel Πάει για δίδυμο στον πάγκο - Το φαβορί για πρώτος!
| 2015-05-05 22:30:00

Πάει για δίδυμο στον πάγκο - Το φαβορί για πρώτος!

Πάει για δίδυμο στον πάγκο - Το φαβορί για πρώτος!

Ποια λύση φαίνεται να επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό για τον διάδοχο του Ιβάνοβιτς και τι σκέφτεται να πράξει η "πράσινη" ΚΑΕ ενόψει των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Πυρετώδεις είναι τις τελευταίες ώρες οι διαβουλεύσεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και ικανή για να διεκδικήσει, με μειονέκτημα έδρας, το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι εργάζονται παράλληλα σε δύο μέτωπα, με το πρώτο να αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όπου έγινε γνωστός ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Τριφυλλιού για τη θέση του "άσου", και το δεύτερο να σχετίζεται με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και θα καθίσει στον πάγκο ως το τέλος της χρονιάς.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν δώσει τα ηνία της ομάδας στον επί χρόνια συνεργάτη της ΚΑΕ, Σωτήρη Μανωλόπουλο, ωστόσο όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες δε θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει τους Πράσινους στους τελικούς.

Αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, γεγονός για τα οποίο ο SportDog σας είχε ενημερώσει και με πρωινό θέμα. Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού γνωρίζει άριστα την ομάδα και η διοίκηση προτίθεται να του αναθέσει, όπως και πέρυσι, το δύσκολο έργο της κατάκτησης του φετινού τίτλου.

Μάλιστα, αυτό που μυρίστηκε ο Σκύλος και το μεταφέρει σα νεότερη πληροφόρηση είναι η σκέψη των ανθρώπων του συλλόγου να πάνε με την περυσινή -δοκιμασμένη και επιτυχημένη- λύση του διδύμου στον "πράσινο" πάγκο, τοποθετώντας στο πλευρό του "Φράγκι" έναν άλλον "Πρίφτη".

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags