Facebook Pixel Η επιθυμία να τους... ξεσκίσει
| 2015-05-11 10:28:00

Η επιθυμία να τους... ξεσκίσει

Η επιθυμία να τους... ξεσκίσει

Στον Κοντονή δεν άρεσε, όπως φαίνεται, η ιδέα να χάσει με μικρό σκορ, από τη στιγμή που διάλεξε μόνος του να παίξει στο... γήπεδο του αντιπάλου. Γράφει ο Νίκος Ασημακόπουλος.

Μάλλον δεν τον ικανοποιούσε ούτε η ιδέα να βγαίνει και να δηλώνει σήμερα, έστω σε όσους δεν καταλαβαίνουν πολλά πράγματα, «υπερήφανος για το αποτέλεσμα».

Αντίθετα, ήθελε να... ξεσκίσει όλους εκείνους που έβλεπε απέναντί του σαν εχθρούς. Και τελικά έπαθε πανωλεθρία.

Συγγνώμη, αλλά με τέτοιους υπουργούς δεν γίνεται πολιτική. Οταν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει ποιοι είναι οι συσχετισμοί και ώς πού τον παίρνει να κάνει τον μάγκα, όταν δηλαδή αγνοεί την πραγματικότητα, τότε είναι σίγουρο πως θα την πάθει όπως ο Ναπολέων στο Βατερλό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν χάθηκε μόνο στη μετάφραση μιας λέξης ενός άρθρου που με κουτοπονηριά το άφησε έτσι όπως το άφησε, νομίζοντας ότι θα κοροϊδέψει τους απέναντι.

Επέμεινε να μπει σε ψηφοφορία μια διάταξη που ήξερε από πριν ότι θα την καταψηφίσουν ακόμη και υπουργοί της δικής του κυβέρνησης, δηλαδή οι ΑΝ.ΕΛΛ. -άρα δεν θα περάσει.

Και απέδειξε ότι εκτός από άγνοια της πραγματικότητας δεν διαθέτει και κοινή λογική. Το είχε δείξει από τη στιγμή που πήγε χωρίς ραντεβού στην έδρα της UEFA και τον έστειλαν να μιλάει με κάτι δικηγόρους, αντί να τον δεχτεί ο Ινφαντίνο, όπως προφανώς περίμενε.

Το ίδιο απέδειξε στη διήμερη συζήτηση, όπου παρακολουθήσαμε έναν άνθρωπο που, ενώ δεν έχει ιδέα από το αντικείμενο που διαχειρίζεται, προσπαθούσε να παραστήσει τον καθηγητή Πανεπιστημίου!

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags