Facebook Pixel Μπαμ Αστέρα στον πάγκο με πρώην του Ολυμπιακού!
| 2015-05-13 21:00:00

Μπαμ Αστέρα στον πάγκο με πρώην του Ολυμπιακού!

Μπαμ Αστέρα στον πάγκο με πρώην του Ολυμπιακού!

ΠΟΙΟΣ προπονητής, με μεγάλη θητεία στους Πειραιώτες, είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Τρίπολης; O Σκύλος έχει την αποκλειστική πληροφορία!

Ο Αστέρας Τρίπολης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την πορεία της ομάδας και τις επιτυχίες της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Αρκάδες δουλεύουν εξαιρετικά σε όλους τους τομείς και η πρόοδος είναι εντυπωσιακή, ενώ αποτελούν ομάδα διαφήμιση για την Ελλάδα.

Στην Τρίπολη λοιπόν είτε με τον Σάκη Τσιώλη παλιότερα είτε με τον Στάικο Βεργέτη τώρα, διατηρούν ένα δεμένο σύνολο και οι επιλογές τους είναι συνήθως πετυχημένες. Άλλωστε, εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, ενώ όπως μάθαμε θα υπάρχει πιθανότατα και μία άφιξη από του Ρέντη!

Δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή, αλλά για άνθρωπο που θα μπει στο προπονητικό τιμ και ο οποίος έχει μεγάλη θητεία στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, πρόσφατα έβγαλε τα ερυθρόλευκα και ψάχνει νέα ...δουλειά είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Στάικου Βεργέτη για τη νέα σεζόν, καθώς έχει προτείνει στη διοίκηση να τον εντάξουν στο τεχνικό τιμ του Αστέρα.

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" αποχώρησε από το Λιμάνι (και) λόγω Περέιρα και πλέον αναζητά ομάδα, αφού θέλει να μαζέψει εμπειρίες ως προπονητής. Στόχος του είναι να κάτσει κάποια στιγμή σε πάγκο ομάδας ως πρώτος κόουτς και ήδη του έχουν γίνει δύο σχετικές προτάσεις από τη Football League που δε φαίνεται να τον συγκινούν. 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για την επίθεση με διεθνή Βραζιλιάνο ετοιμάζει ο Αστέρας! Η αποκάλυψη ΕΔΩ

  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags