Facebook Pixel Βόμβα με Ντεμικέλις!
| 2015-05-19 10:15:00

Βόμβα με Ντεμικέλις!

Βόμβα με Ντεμικέλις!

Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα, η οποία ψάχνει ενίσχυση στα μετόπισθεν, κινείται για την απόκτηση του Αργεντινού άσου της Μάντσεστερ Σίτι; O SportDog κάνει την αποκάλυψη!

Ο Ολυμπιακός περιμένει το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων το Σάββατο, όπου φιλοδοξεί να κατακτήσει απέναντι στην Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου το νταμπλ για να κλείσει επιτυχημένα τη σεζόν, προκειμένου να φουλάρει στη συνέχεια τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό και κυρίως από τότε που η ομάδα εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκινήσει την προεργασία με τους υποψήφιους στόχους έτσι ώστε να είναι έτοιμοι με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου να "χτυπήσουν" σε όλα τα μέτωπα.

Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές και, όπως έχουν ξεκαθαρίσει δημόσια οι άνθρωποι του συλλόγου, αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον τρεις πολύ δυνατές κινήσεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο και θα βοηθήσουν την ομάδα να διακριθεί και στην Ευρώπη.

Όπως αποκαλύπτει, για μια ακόμα φορά, η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ένας από τους παίκτες που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών και αφορά την ενίσχυση της οπισθοφυλακής είναι ο Μάρτιν Ντεμικέλις!

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SportDog από την Αγγλία, έχει γίνει ήδη μια πρώτη συζήτηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του 34χρονου Αργεντινού, προκειμένου να δουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει η μεγάλη μεταγραφή.

Βέβαια, ο έμπειρος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2016, ωστόσο η αγγλική ομάδα κοιτάζει να ενισχυθεί στη θέση των στόπερ εξετάζοντας τις περιπτώσεις των Σέρχιο Ράμος και Ματς Χούμελς, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός άσος δε θα προορίζεται για βασικός την επόμενη περίοδο.

Ο Ντεμικέλις είναι μία λύση που έχουν ξεχωρίσει στο Λιμάνι, καθώς συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι πρωταθλητές για τον ηγέτη της άμυνας. Πρόκειται, δηλαδή, για έναν "βαρύ" όνομα, με πλούσιο βιογραφικό, στόπερ εγνωσμένης αξίας που ο ενδεχόμενος ερχομός του στην Ελλάδα μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς και να ακουσθεί στην Ευρώπη.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε μια σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση του Ντεμικέλις που μπορεί να παίξει θετικό ρόλο για τον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος άσος υπήρξε για τρία χρόνια συμπαίκτης με τον Τσόρι Ντομίνγκες στη Ρίβερ Πλέιτ και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση ανάμεσα στους δύο συμπατριώτες.

Όσον αφορά το βιογραφικό του Αργεντινού, τι να πει κανείς. Μιλάμε για έναν παίκτη που έκανε τεράστια καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου από το 2003 έως το 2010 (174 συμμετοχές - 13 γκολ), συνέχισε στη Μάλαγα για τρεις σεζόν (84 συμμετοχές - 7 γκολ) και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στη Σίτι (56 συμμετοχές - 3γκολ), ενώ είναι 44 φορές διεθνής με τη φανέλα της Αργεντινής έχοντας σκοράρει δύο φορές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΠΝΤΟΥΝ στη Σούπερ Λίγκα από τη νέα σεζόν! Για ποια μεγάλη ομάδα; "Κλικ"   ΕΔΩ    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags