Facebook Pixel Θα τους πιάσει όλους στον ύπνο η ΑΕΚ;
| 2015-05-20 23:31:00

Θα τους πιάσει όλους στον ύπνο η ΑΕΚ;

Θα τους πιάσει όλους στον ύπνο η ΑΕΚ;

Ποιον ξένο παικταρά που έκανε όργια στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά το όνομά του δεν έχει παίξει ακόμα για κάποια μεγάλη ομάδα, εξετάζει πολύ σοβαρά η Ένωση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης;

Αποφασισμένοι να κάνουν κινήσεις ουσίας κι όχι τόσο εντυπωσιασμού είναι στην ΑΕΚ ενόψει του φετινού καλοκαιριού και για αυτό θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που μπορεί να μην κάνουν μεγάλο «γκελ» στον κόσμο, όμως θα έρθουν με στόχο να οδηγήσουν την Ένωση στον δρόμο των επιτυχιών.

Υπήρξε λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής στη φετινή Σούπερ Λιγκ που έκανε τη διαφορά και κάθε σχεδόν αγωνιστική υποχρέωνε όσους παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα, να ασχολούνται μαζί του. Μέχρι τώρα δεν είχαμε μάθει πως κάποια από τις μεγάλες ομάδες ασχολείται μαζί του, παρά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο πλέον φαίνεται πως υπάρχει «θέμα» με την ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος έκανε σούπερ σεζόν με τον Αστέρα και για αυτό ήδη έχουν έρθει προτάσεις από το εξωτερικό. Ο Αργεντινός επιθετικός λοιπόν, αρέσει και στους ανθρώπους της Ένωσης και το όνομα του είναι πλέον ψηλά στην λίστα με τους υποψήφιους για την κορυφή της επίθεσης!

Ο άσος του Αστέρα έχει βέβαια συμβόλαιο και η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αφού η ομάδα της Τρίπολης πουλάει πάντα ακριβά, ωστόσο στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωσή του και αν τελικά βρουν πρόσφορο έδαφος, μπορεί να κάνουν και κίνηση...

Κουκλάρες σήμερα στην εξέδρα σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι! Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags