Facebook Pixel Τον άφησε ο Παναθηναϊκός, τον πιάνει ο Ολυμπιακός!
| 2015-05-30 11:30:00

Τον άφησε ο Παναθηναϊκός, τον πιάνει ο Ολυμπιακός!

Τον άφησε ο Παναθηναϊκός, τον πιάνει ο Ολυμπιακός!

Επιστροφή-έκπληξη στο Λιμάνι; Ποιος πρώην άσος της ομάδας, που απορρίφθηκε από τους Πράσινους λόγω συμβολαίου, είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και γιατί!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μεταγραφικό ντεμαράζ από την επόμενη εβδομάδα που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, μιας και οι κινήσεις που θα γίνουν θα αφορούν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Εκτός, βέβαια, από τις δυνατές μεταγραφές, τέσσερις στον αριθμό, που θα ενισχύσουν όλες τις γραμμές, οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται και για παίκτες που θα "γεμίσουν" το ρόστερ, καθώς αυτό το καλοκαίρι αναμένεται τσουνάμι αποχωρήσεων στου Ρέντη.

Ένας από τους παίκτες που είναι πολύ πιθανό να φύγει από τους νταμπλούχους είναι και ο Σαλίνο, για τον οποίο ο Περέιρα δεν έχει και την καλύτερη άποψη. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Βραζιλιάνος μπακ αποχαιρετήσει τους Πειραιώτες, υπάρχει έτοιμη διάδοχη λύση με ένα πρώην άσο της ομάδας.

Όπως αναφέρει η στήλη των μεγάλων αποκαλύψεων, "SportDog Penalty", οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προκρίνει την περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου, για να καλύψουν το κενό στη δεξιά πτέρυγα και να φτιάξουν δίδυμο με τον Ομάρ. 

Ο Έλληνας μπακ έχει μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα πελάτη του, τον Γιάννη Γιαννιώτα, επομένως δεν αποκλείεται να κλείσει "πακέτο" και τον Λαρισαίο αμυντικό που θα φύγει φέτος από τη Λόκερεν.

Θυμίζουμε, βεβαίως, ότι ο 28χρονος άσος, ο οποίος έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα 31 φορές την τριετία 2008-2011, είχε απασχολήσει τόσο πέρυσι, επί Νίκου Νταμπίζα, όσο και φέτος τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά οι Πράσινοι έκαναν πίσω λόγω των υψηλών απαιτήσεων του παίκτη.

ΔΙΠΛΗ BOMBA από τον ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Ολυμπιακός! Διαβάστε το ρεπορτάζ και με ονόματα ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags