Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα για Μαρινάκη-Βαλβέρδε!
| 2015-06-05 12:45:00

Αποκάλυψη-βόμβα για Μαρινάκη-Βαλβέρδε!

Αποκάλυψη-βόμβα για Μαρινάκη-Βαλβέρδε!

Δύο φορές τον τελευταίο μήνα έχει μιλήσει το αφεντικό των νταμπλούχων με τον Βάσκο προπονητή για τον διάδοχο του Περέιρα! Τι ειπώθηκε μεταξύ τους; Ο Σκύλος το μύρισε... 

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι εξαιρετικές. Υπάρχει μεγάλη αλληλoεκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο άνδρες εξακολουθούν να έχουν επικοινωνία ακόμα και μετά την αποχώρηση του Βάσκου από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Έτσι, το αφεντικό των νταμπλούχων μίλησε δις τον τελευταίο μήνα με τον 51χρονο τεχνικό, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αντικατάστασης του Βίτορ Περέιρα, όπως αναφέρει η στήλη των μεγάλων αποκαλύψεων του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty".

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" κουβέντιασε με τον Βάσκο το θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού και, μάλιστα, το αφεντικό του συλλόγου θέλησε να πάρει μια γνώμη για μία συγκεκριμένη περίπτωση από την Ισπανία, μιας και είναι αποφασισμένο ότι ο διάδοχος του Πορτογάλου θα προέρχεται από τη συγκεκριμένη αγορά.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, το όνομα που συζητήθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν αυτό του Χάβι Γκράθια, του προπονητή της Μάλαγα, ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα, καθώς έχει περάσει από τον πάγκο της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Βαλβέρδε είπε τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και εξέφρασε την άποψη ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, τις οποίες ο ίδιος, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά, μετά τη διπλή του θητεία στο Λιμάνι.

Βέβαια, ο Γκράθια, αν και εφόσον απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό, έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, ωστόσο υπάρχει ρήτρα που μπορεί να τον αποδεσμεύσει αν ενδιαφερθεί επίσημα ομάδα που αγωνίζεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά, η μεγάλη αποκάλυψη της στήλης για την επικοινωνία Μαρινάκη - Βαλβέρδε για τον Γκράθια είναι διπλή και έχει να κάνει και με τον Περέιρα. Για να μιλήσει, δηλαδή, το αφεντικό του συλλόγου δύο φορές με τον Βάσκο τον τελευταίο μήνα για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, συνεπάγεται ότι είχε πάρει την απόφαση για το "διαζύγιο" με τον Περέιρα εδώ και καιρό. Και πως το ταξίδι του Πορτογάλου στη Σκωτία, το οποίο αποκαλύφθηκε τώρα από τον σκωτσέζικο Τύπο, δεν ήταν η αιτία αλλά μία καλή αφορμή για να τελειώσει ο Πορτογάλος από τον Ολυμπιακό...

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που ο Μαρινάκης τελείωσε τον Περέιρα και κανένας δεν έχει γράψει   ΕΔΩ   

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags