Facebook Pixel Πάει για "κανόνι" από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός!
| 2015-06-06 23:55:00

Πάει για "κανόνι" από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός!

Πάει για "κανόνι" από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός!

Αν δεν κάτσει του Καρίγιο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα διεθνή σέντερ φορ που ...σκίζει τα δίχτυα! Ποιος είναι και με πόσα μπορούν να τον αποκτήσουν; Ο Σκύλος έμαθε...

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκονται στον Ολυμπιακό και μετά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην υπόθεση του Καρίγιο, κοιτάζουν πλέον κι άλλες περιπτώσεις. Στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη μεταγραφή του στράικερ και γι΄ αυτό ψάχνουν λύσεις από το πάνω ράφι.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης των μεγάλων αποκαλύψεων, "SportDog Penalty", τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία (προέρχεται μάλιστα από τη Γερμανία) πως ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του Βραζιλιάνο επιθετικό, που αγωνίζεται αρκετά χρόνια στην Ευρώπη.

Πρόκειται για τον Λουίζ Αντριάνο, τον γκολτζή σέντερ φορ της Σαχτάρ (σε 161 ματς έχει 77 γκολ) που έχει επίσης και τέσσερις συμμετοχές με τη Σελεσάο!

Το θέμα βέβαια είναι πως για τον συγκεκριμένο παίκτη ο Ολυμπιακός δεν ...παίζει μόνος του, καθώς ενδιαφέρον έχει δείξει και η Βόλφσμπουργκ, η οποία ήδη έκανε κρούση για την απόκτησή του.

Πάντως, οι Ουκρανοί είπαν "όχι" στους "λύκους" και τους ξεκαθάρισαν πως ζητάνε 7 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, ενώ τους ενημέρωσαν επίσης ότι έχουν ειδοποιηθεί και περιμένουν επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό!

Είναι οπωσδήποτε μία δύσκολη περίπτωση για τους νταμπλούχους Ελλάδας, ωστόσο στο Λιμάνι φαίνεται πως σύντομα θα κάνουν κίνηση, εφόσον δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη με την περίπτωση του Καρίγιο.

ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ πρότεινε ο Βαλβέρδε στον Μαρινάκη για διάδοχο του Περέιρα; Διάβασε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags