Facebook Pixel Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" των Αγγελόπουλων!
| 2015-06-07 10:45:00

Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" των Αγγελόπουλων!

Αυτό θα είναι το πρώτο "μπαμ" των Αγγελόπουλων!

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό, ψήνεται επιστροφή παικταρά στον Πειραιά! Από τις 23/4 το αποκαλύψαμε... 

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ρίχνεται απόψε στη μάχη των τελικών της Α1 απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30 - OTE Sport 4) και άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο να είναι προσηλωμένοι στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς.

Βεβαίως και δεν αναμένεται να γίνει καμία επίσημη κίνηση εν μέσω των αγώνων με τον αιώνιο αντίπαλο, ωστόσο είναι γεγονός ότι έχει προηγηθεί μια προεργασία, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεχωρίσει τους πρώτους στόχους, με τους οποίους θα ασχοληθούν με το τέλος της σεζόν.

Ένα από τα πρώτα ονόματα, λοιπόν, που θα απασχολήσουν πολύ σοβαρά τους Πειραιώτες είναι ο Κάιλ Χάινς! Ο Αμερικανός άσος, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Mόσχας, αφού λήγει το συμβόλαιό του και δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσής του, φιγουράρει στην κορυφή της "ερυθρόλευκης" λίστας και θεωρείται βέβαιο ότι, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα γίνουν συζητήσεις για την επιστροφή του στον Πειραιά!

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για τον Χάινς, καθώς για την περίπτωσή του έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον η Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ωστόσο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μπορούν να ποντάρουν πολλά στην επιθυμία του παίκτη να γυρίσει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο μεγάλη η "κάψα" του 28χρονου άσου να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα που έχει ...επιστρατεύσει εδώ και καιρό πολλά πρόσωπα από το περιβάλλον του για να προετοιμάσουν το έδαφος της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Είναι πολύ πιθανό επομένως, ο Χάινς να αποτελέσει την πρώτη δυνατή μεταγραφή των Αγγελόπουλων ενόψει της νέας σεζόν, κάτι για το οποίο, φυσικά, σας είχε προϊδεάσει πρώτος ο SportDog, από τις 23 Απριλίου, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ με τίτλο "Λέτε να φέρουν πίσω τον παικταρά οι Αγγελόπουλοι;".

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags