Facebook Pixel Ποιος Αφελάι; Να Ολλανδός παικταράς για τον Θρύλο
| 2015-06-10 14:30:00

Ποιος Αφελάι; Να Ολλανδός παικταράς για τον Θρύλο

Ποιος Αφελάι; Να Ολλανδός παικταράς για τον Θρύλο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να την πάτησε με τον πρώην άσο της Μπάρτσα, αλλά ετοιμάζεται να ...ρεφάρει με έναν συμπατριώτη του διεθνή εξτρέμ! Ποιο καλό όνομα "χτυπάνε" στο λιμάνι;

Μεγάλα πράγματα ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν αποφασίσει να φέρουν στην ομάδα παίκτες εγνωσμένης αξίας και ήδη τα ονόματα που κυκλοφορούν στον Τύπο ...προδίδουν τις προθέσεις τους. Ειδικά για την ενίσχυση της επίθεσης, το πλάνο της διοίκησης προβλέπει να γίνουν εντυπωσιακές κινήσεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου.

Η μία μεταγραφή θα αφορά την κορυφή της γραμμής κρούσης, με την περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να πηγαίνει πολύ καλά, ενώ θα γίνουν άλλες δύο κινήσεις για τα "φτερά". Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν κλείσει τον Αντονί Μουνιέ από τη Μονπελιέ και παράλληλα κινούνται για τη δεύτερη μεταγραφή έχοντας στοχεύσει σε έναν πολύ καλό παίκτη που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη των μεγάλων αποκαλύψεων του Σκύλου, "SportDog Penalty", ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον διεθνή Ολλανδό άσο, Ράιαν Μπάμπελ, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Κασίμπασα.

Μπορεί οι Πειραιώτες να την πάτησαν πέρυσι με τον Τζίμι Ντουρμάζ, ωστόσο ετοιμάζονται να ψωνίσουν ξανά από την αγορά της Τουρκίας. Ο Ολυμπιακός κοιτάει πάλι για εξτρέμ από τη γείτονα χώρα, αυτή τη φορά Ολλανδό, ευελπιστώντας, βεβαίως, ότι θα προκύψει καλύτερη περίπτωση από αυτή του Ιμπραχίμ Αφελάι.

Ο Μπάμπελ έχει αυτή τη στιγμή χρηματιστηριακή αξία 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο εκτιμάται ότι μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερα χρήματα, επειδή το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Οι Ερυθρόλευκοι τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για τα προσόντα του 28χρονου ακραίου επιθετικού, ενώ διατηρούν πλήρη φάκελο με τις επιδόσεις του, μιας και τους έχει απασχολήσει και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ο διεθνής άσος προέρχεται από τις ακαδημίες Άγιαξ, έκανε το ξεπέταγμά του στον Αίαντα, όπου έπαιξε από 2004 έως το 2007 (73 συμμετοχές, 14 γκολ) και μετά έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή, έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ, στη Λίβερπουλ. Στους reds δεν έκανε ...τρελά πράγματα, ωστόσο είχε αξιοπρεπή και σταθερή παρουσία, με 91 συμμετοχές και 12 γκολ.

Το 2011 πήρε μεταγραφή στη νέα και φιλόδοξη Χόφενχαϊμ, η οποία δαπάνησε περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Έπαιξε 46 αγώνες στη Γερμανία και πέτυχε 5 γκολ και το 2012 επέστρεψε στον Άγιαξ. Μετά από μία σεζόν στην ομάδα που τον ανέδειξε (16 ματς, 4 γκολ), πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία, όπου αναγεννήθηκε με τα χρώματα της Κασίμπασα (58 αγώνες, 14 γκολ). Ο Μπάμπελ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, ενώ 43 συμμετοχές και 5 γκολ με τη μεγάλη.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags