Facebook Pixel Ψήνεται επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό;
| 2015-06-12 14:00:00

Ψήνεται επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό;

Ψήνεται επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό;

Μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και μία μεγάλη επιστροφή στον Πειραιά! Ποιος παλιός γνώριμος και αγαπημένος ενδιαφέρει τη διοίκηση;

Τσουνάμι εξελίξεων αναμένεται στον Ολυμπιακό, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται μέσα στο επόμενο διάστημα να ανακοινώσουν την πρόσληψη του νέου προπονητή, αλλά και τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στον Πειραιά έχουν προχωρήσει σημαντικά τις περιπτώσεις που αφορούν την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Την ίδια στιγμή, οι νταμπλούχοι Ελλάδας σκέφτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσουν σε μία μεγάλη επιστροφή ενός παλιού γνώριμου της ομάδας και αγαπημένου της "ερυθρόλευκης" εξέδρας.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", η διοίκηση εξετάζει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να εντάξει στο νέο προπονητικό τιμ τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο!

Ο παλαίμαχος πορτιέρο αποχώρησε προ ημερών από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν τον "Ελέ" ως διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη και σκέφτονται να τον τοποθετήσουν στον πάγκο, ως άμεσο βοηθό του νέου προπονητή, μιας και είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τόσο την ομάδα και τις απαιτήσεις της, όσο και τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η πρόσληψη του Ελευθερόπουλου, ο 39χρονος τεχνικός θα επιστρέψει στο Λιμάνι μετά από 11 χρόνια, αφού το 2004 έβγαλε τα ερυθρόλευκα για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και την ιταλική Μεσσίνα. Με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags