Facebook Pixel Δεν πήγε στο εξωτερικό, έρχεται στον Ολυμπιακό!
| 2015-06-24 12:00:00

Δεν πήγε στο εξωτερικό, έρχεται στον Ολυμπιακό!

Δεν πήγε στο εξωτερικό, έρχεται στον Ολυμπιακό!

Νέα μεταγραφή από Ελλάδα στο Λιμάνι! To deal καλού ταλέντου με ιστορική ευρωπαϊκή ομάδα χάλασε και πλέον ο παίκτης προβάρει τα ερυθρόλευκα! Τι προβλέπει η συμφωνία;  

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προχωρήσει σε πολύ δυνατές μεταγραφές από το εξωτερικό, οι Ερυθρόλευκοι κοιτάνε να αποκτήσουν και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά.

Έτσι, μετά την απόκτηση των Μπρούνο Χαλκιαδάκη, Γκιόργκι Λόρια, Νίκο Μαρτίνες και Γιάννη Γιαννιώτα, οι Πειραιώτες έκλεισαν ακόμα έναν παίκτη από τη Σούπερ Λιγκ που έκανε σούπερ σεζόν σε επαρχιακή ομάδα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης, ο οποίος θεωρείται καλό ταλέντο και χαρακτηρίζεται από πολλούς στην ακριτική ομάδα ως ο "νέος Άντζας". Ο 21χρονος στόπερ ετοιμαζόταν να πάρει μεταγραφή στον Άγιαξ με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το deal χάλασε την τελευταία στιγμή και πλέον ο παίκτης κατευθύνεται προς το Λιμάνι.

Όπως μετέδωσε μεταμεσονύχτια η έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", οι Γιάννης Βρέντζος και Μιχάλης Κουντούρης μίλησαν ήδη με τον Χρήστο Πανόπουλο και έδωσαν τα χέρια για να γίνει η μεταγραφή στις 800.000 ευρώ συν 15% ποσοστό μεταπώλησης.

Η περίπτωση του Γούτα είναι ανεξάρτητη από εκείνου του ξένου στόπερ, μιας και θεωρείται δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν έναν τοπ κλας κεντρικό αμυντικό από την αγορά του εξωτερικού.

ΒΑΡΒΑΤΟ ΦΟΡ αξίας 6,6 εκατομμυρίων από το Κόπα Αμέρικα "χτυπάει" ο Ολυμπιακός! "Κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags