Facebook Pixel Έριξε χυλόπιτα στον ΠΑΟΚ και θα πάει Ολυμπιακό;
| 2015-06-25 13:00:00

Έριξε χυλόπιτα στον ΠΑΟΚ και θα πάει Ολυμπιακό;

Έριξε χυλόπιτα στον ΠΑΟΚ και θα πάει Ολυμπιακό;

Ποιον ξένο παικταρά, που πέρασε για λίγο από τον Δικέφαλο και την έκανε με ...ελαφριά πηδηματάκια, ετοιμάζονται να "χτυπήσουν" στο Λιμάνι; Ο sportdog έχει την αποκάλυψη! 

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν ρίξει όλο το βάρος για την ενίσχυση της επίθεσης, με τα ονόματα των Μπερπάτοφ και Νενέ να έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις που αφορούν τη μεσαία γραμμή. Εκεί, δηλαδή, που αναμένεται να δημιουργηθούν "κενά", μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ντελβίν Εντινγκά και την πιθανή πώληση του Παϊτίμ Κασάμι.

Οι Περαιώτες θέλουν ένα παίκτη για τα χαφ, που θα μπορεί να αγωνιστεί περισσότερο ως "8άρι" και λιγότερο ως "6άρι", μιας και για τη θέση του "κόφτη" υπάρχουν ο αρχηγός Γιάννης Μανιάτης και ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Άντερλεχτ, έναντι 2,3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα βελγικά Μέσα.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ...στοχεύσει σε έναν συγκεκριμένο παίκτη που είχε πέρυσι ένα σύντομο πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον πρώην του ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος αγωνίζεται τώρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Ο 27χρονος μέσος προτίμησε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν τελείωσε το εξάμηνο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο, να αφήσει την Τούμπα, όπου δε βίωσε και τις καλύτερες καταστάσεις, αν και ο ίδιος ήταν από τους λίγους διασωθέντες εκείνης της ομάδας που τερμάτισε στη δεύτερη θέση των πλέι οφ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχασε τον τελικό του Κυπέλλου (4-1) από τους Πράσινους, με τον Ισραηλινό πάντως να μην αγωνίζεται λόγω τιμωρίας.

Παρόλο που ο παίκτης είχε στα χέρια του μια καλή πρόταση από τον Ιβάν Σαββίδη, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, όπου η ΤΣΣΚΑ τον "έδεσε" με ένα πλουσιοπάροχο 4ετές συμβόλαιο. Γι΄ αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δαπανήσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό, αν θέλει να φέρει τον διεθνή άσο πίσω στην Ελλάδα. Πάντως, οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε "δυνατές" κινήσεις ανεξαρτήτου κόστους, οπότε ενδεχομένως να μην παίξει ρόλο το οικονομικό σε αυτή την περίπτωση. 

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ από Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός! Διαβάστε ποιον "έκλεισε" και με πόσα λεφτά ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags