Facebook Pixel Η ατάκα του Ζοτς που "τρέλανε" τον Σλούκα!
| 2015-06-26 23:15:00

Η ατάκα του Ζοτς που "τρέλανε" τον Σλούκα!

Η ατάκα του Ζοτς που "τρέλανε" τον Σλούκα!

Τι ακριβώς είπε ο μεγάλος Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τον έπεισε να φύγει από τον Ολυμπιακό για να πάει στην ομάδα του; O Σκύλος, που τα μυρίζεται όλα, αποκαλύπτει...

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Σλούκας, καθώς αποφάσισε να μη συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι, παρά τη νέα, γενναία προσφορά των αδελφών Αγγελόπουλων.

Ο Έλληνας γκαρντ άλλωστε, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, πριν πάει στην συνάντηση με τους Πειραιώτες, είχε πάρει την απόφασή του για το μέλλον του κι αυτό ξεκαθάρισε από τα πρώτα λεπτά του ραντεβού.

Εξάλλου, το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά, αλλά ο ρόλος του στην ομάδα και κυρίως η συζήτηση που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχετικά με την πιθανή παρουσία του στη Φενέρ.

Ο Σέρβος κόουτς βλέποντας τον διεθνή άσο διστακτικό να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό για την ανανέωση, τον προσέγγισε και προσπάθησε να τον ...ψήσει για να τον πάρει μαζί του. Αυτό, άλλωστε, παραδέθχηκε και ο ίδιος ο Σλούκας στο ραντεβού του με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

"Δεν φεύγω για οικονομικούς λόγους, αλλά για λόγους δομής ομάδας. Δεν έχω καταλάβει τον ρόλο μου, εγώ θέλω να παίζω μόνο πλέι μέικερ και ο κύριος Ομπράντοβιτς μου έχει υποσχεθεί ότι θα παίζω 25 λεπτά", φέρεται να είπε ο πρώην, πια, "ερυθρόλευκος" άσος.

Αυτή, λοιπόν, η υπόσχεση του Ζοτς, στην ουσία τον οδήγησαν στην έξοδο από το Λιμάνι, παρόλο το γεγονός πως ο Σφαιρόπουλος και η διοίκηση τού υποσχέθηκαν πως θα είναι ο επόμενος ηγέτης της ομάδας.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε πως φέτος είχε 18 λεπτά συμμετοχές με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και 22 λεπτά στο πρωτάθλημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόν "φέρνει" ο Σπανούλης για διάδοχο του Σλούκα!

Μπορούσε να πάρει Σλούκα στον ΠΑΟ με 10.000!!!

Αποκάλυψη Σλούκα: "Να γιατί έφυγα"!

Ένταση στη συνάντηση Σλούκα - Αγγελόπουλων

Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Σφαιρόπουλο και Σλούκα 

 

 


 


 


 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags