Facebook Pixel Θα ρίξει τη «βόμβα» ο Καραγκούνης;
| 2015-07-21 22:50:00

Θα ρίξει τη «βόμβα» ο Καραγκούνης;

Θα ρίξει τη «βόμβα» ο Καραγκούνης;

Πολύ παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Σέρχιο Μαρκαριάν. Υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω; Τι θέλει η ΕΠΟ και ποιος ο ρόλος του «τυπάρα»; Κλικ στον SportDog!

Μεγάλη αναταραχή υπήρξε στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την ανακοίνωση παραίτησης του Σέρχιο Μαρκαριάν από τον πάγκο της Εθνικής. Ο έμπειρος κόουτς ευχαρίστησε τους Έλληνες και αποχαιρέτισε σαν φίλος, ωστόσο περίπου μία ώρα μετά το «αντίο» υπήρξε τοποθέτηση από τον Γκιρτζίκη, σύμφωνα με την οποία η ΕΠΟ δεν θα τον αφήσει να φύγει!

Η απόλυτα παράνοια δηλαδή! Σύμφωνα πάντως με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, άμεσα θα υπάρξει και συνάντηση του Γκιρτζίκη με τον Μαρκαριάν για να τον πείσει να αλλάξει γνώμη, ωστόσο όταν κάποιος δεν θέλει να μείνει, είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσεις.

Το πρόβλημα όμως στην Εθνική ομάδα φαίνεται πως ΔΕΝ είναι ο προπονητής και όλα δείχνουν πως η παραίτηση του Μαρκαριάν, ήταν απλά μία κίνηση... αντιπερισπασμού. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστό, η ΕΠΟ όχι μόνο στηρίζει τον κόουτς, αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει μαζί του, αφού δεν θεωρεί ότι έχει κάνει λάθη. Αντίθετα, πρόβλημα φαίνεται πως έχει ο Γκιρτζίκης με τον Γιώργο Καραγκούνη...

Από την Ομοσπονδία χρεώνουν συγκεκριμένα πράγματα στον «τυπάρα» και ειδικά μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε, έχουν συγκεντρωθεί πολλά σύννεφα πάνω από τις σχέσεις τους. Μάλιστα, πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Μαρκαριάν, που πριν από λίγο καιρό συζητούσε με την ΕΠΟ για το πως θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έφυγε για να... προλάβει πριν ξεσπάσει ο πόλεμος με τον Καραγκούνη. Ξέρει πως τον θέλουν, όμως ξέρει πως δεν μπορεί να μείνει αν δεν είναι παρών ο «Κάρα».

Βέβαια, ο «Τυπάρας» δεν είναι χθεσινός, έχει ενημερωθεί για όσα λέγονται στην διοίκηση και πολύ σύντομα θα αντιδράσει. Μάλιστα, ορισμένοι «φοβούνται» μήπως η αντίδρασή του... ακουστεί για τα καλά. Μία παραίτηση για παράδειγμα μετά το ματς στις 4 Σεπτεμβρίου, σίγουρα θα ήταν ΒΟΜΒΑ! Για την ώρα πάντως οι πληροφορίες πως θέλει να μείνει και να παλέψει για να αλλάξει την κατάσταση. Αν συνεχιστεί ωστόσο ο «πόλεμος» από... μέσα, όλα είναι ανοιχτά!

*** Τρομερή κούρσα του Μπουχαλάκη στο γκολ του Ολυμπιακού με την Φενέρ. Δείτε τι έκανε ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags