Facebook Pixel Τον "έκλεισε" ο Περέιρα, τον "έκοψε" ο Μαρτίνες!
| 2015-08-01 23:30:00

Τον "έκλεισε" ο Περέιρα, τον "έκοψε" ο Μαρτίνες!

Τον "έκλεισε" ο Περέιρα, τον "έκοψε" ο Μαρτίνες!

Πώς χάλασε την τελευταία στιγμή η μεταγραφή παικταρά στον Ολυμπιακό; Πού κολλάει ο Πορτογάλος κόουτς; Πότε και γιατί μπορεί να γίνει τώρα το deal; Όλο το παρασκήνιο εδώ!
 

Ακόμα πρέπει να συζητάνε στον Ολυμπιακό τα "όργια" που έκανε ο Μαρσελίνιο την περασμένη Πέμπτη απέναντι στην ΑΪΚ Στοκχόλμης. Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος έφτασε μια ανάσα από τους Ερυθρόλευκους τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο τo deal με τον Ατρόμητο χάλασε την τελευταία στιγμή.

Οι πρωταθλητές επιχειρήσαν να "κλείσουν" τον Βραζιλιάνο άσο πριν από το τέλος της σεζόν και μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του παίκτη στο δεύτερο μισό της χρονιάς, έχοντας πάρει μάλιστα τη θετική εισήγηση του τότε προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του Μαρσελίνιο και είχε δώσει την έγκρισή του για την απόκτησή του. Ωστόσο, ο 47χρονος κόουτς αποχώρησε από το Λιμάνι, αλλάζοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Τελικά και πριν έρθει ο Μάρκο Σίλβα στην Ελλάδα, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση προτίμησε να κινηθεί για άλλους ποδοσφαιριστές που παίζουν στη συγκεκριμένη θέση από την εγχώρια αγορά, με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές απέκτησαν από τον Παναιτωλικό τον Νίκο Μαρτίνες, ενώ στη συνέχεια "έκλεισαν" τον Γιάννη Γιαννιώτα, δύο παίκτες που επίσης έκαναν εξαιρετική σεζόν στο περασμένο πρωτάθλημα. Βέβαια, ο πρώτος ήδη "κόπηκε" από τον Μάρκο Σίλβα, ενώ ο
δεύτερος το παλεύει ακόμα για να κερδίσει μια θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Πάντως, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να επανέλθουν για τον Βραζιλιάνο ειδικά αν συνεχίσει τις σούπερ εμφανίσεις μέσα στη σεζόν με τον Ατρόμητο. Ο παίκτης δεδομένα αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ αν δώσει και το "οκ" ο Μάρκο Σίλβα, η μεταγραφή μπορεί να γίνει εύκολα, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων των δύο ομάδων, είτε τον Γενάρη, είτε το επόμενο καλοκαίρι, μιας και λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τους τρέλανε και τον τελειώνουν!


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags