Facebook Pixel Έλληνας άσος μία ανάσα από την ΑΕΚ!
| 2015-08-08 21:45:00

Έλληνας άσος μία ανάσα από την ΑΕΚ!

Έλληνας άσος μία ανάσα από την ΑΕΚ!

Έφτασε πολύ κοντά στους Κιτρινόμαυρους, η μεταγραφή του «πάγωσε», αλλά μπορεί και να ...ξαναζεσταθεί! Ποιος αξιόλογος ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λιγκ φλερτάρει με την Ένωση;

Η ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια προσπάθησε και κατάφερε να φτιάξει έναν ελληνικό κορμό, αγοράζοντας παίκτες από πολλές ομάδες, ωστόσο συνεχίζει να "χτενίζει" την εγχώρια αγορά.

Ο Μιλοβάνοβιτς έχει σχετική λίστα με ονόματα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται κυρίως στη Σούπερ Λιγκ και ένας εξ αυτών πριν λίγο καιρό έφτασε μια ανάσα από την Ένωση. 

Ο λόγος για τον Θοδωρή Βασιλακάκη της Ξάνθης, η περίπτωση του οποίου ήταν ιδιαίτερα προχωρημένη. Όπως αποκαλύπτει η στήλη "SportDog Penalty", ο 27χρονος μέσος, μαζί με τους μάνατζέρ του, ήταν εδώ και έναν μήνα ...σταντ μπάι για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Μάλιστα, ακόμα και ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν ενήμερος και προφανώς είχε δώσει το σχετικό "οκ" για τη μετακίνησή του στην Ένωση. 

Ωστόσο, η υπόθεση "πάγωσε" την τελευταία στιγμή και όλα δείχνουν πως ο ταλαντούχος χαφ, που έχει κάνει καλές σεζόν με τους Ακρίτες τα τελευταία χρόνια, δε θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, παρότι πίεζε για την απόκτησή του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Εκτός αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή στον προγραμματισμό της Ένωσης και αποφασισθεί ενίσχυση στα χαφ... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags