Facebook Pixel To κόλπο γκρόσο του ΠΑΟ στο τέλος του καλοκαιριού!
| 2015-08-09 23:15:00

To κόλπο γκρόσο του ΠΑΟ στο τέλος του καλοκαιριού!

To κόλπο γκρόσο του ΠΑΟ στο τέλος του καλοκαιριού!

Ποια εξαιρετική περίπτωση πρώην παίκτη του συλλόγου παρακολουθούν στενά και ζεστά οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" και ετοιμάζουν κίνηση την κατάλληλη στιγμή; "Κλικ" κι έμαθες... 

Παρότι χάθηκε το μεγάλο όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον Παναθηναϊκό δεν απογοητεύονται και φορτσάρουν για τους επόμενους στόχους, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα και φυσικά το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, στη σαββατιάτικη έκτακτη σύσκεψη μεταξύ των Αλαφούζου, Αναστασίου, Φύσσα, Βόκολου και Σαραβάκου, παρέμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μία ακόμα μεταγραφή, εφόσον βρεθεί κάτι καλό, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί παίκτης, αν δεν έρθει κάποια ...τρελή πρόταση.

Στο Τριφύλλι, λοιπόν, ψάχνουν στην αγορά για κάτι καλό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, οι Πράσινοι ...κοιτάνε προς Αγγλία μεριά.

Συγκεκριμένα, παρακολουθούν ακόμα πολύ στενά την περίπτωση του Χάρη Μαυρία, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Σάντερλαντ.

Οι "μαυρόγατες" έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον Έλληνα άσο (έμεινε εκτός αποστολής στην πρεμιέρα της Premier League), ωστόσο ακόμα δεν έχει προκύψει πρόταση από άλλη ομάδα και έτσι οι απαιτήσεις τους μειώνονται, ενώ στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως στο τέλος του καλοκαιριού, ίσως υπάρχει δυνατότητα να τον πάρουν και πάλι ως δανεικό!

Η επιστροφή του Μαυρία, για τρίτη φορά, σίγουρα θα δώσει ποιότητα στο ρόστερ του ΠΑΟ, ο οποίος ψάχνει ...κάτι ακόμα για να βελτιωθεί επιθετικά.Θέμα με τον Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θέμα με τον Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags