Facebook Pixel Πόσα έδωσε ο Τίγρης στον Μπουανανότε; Πόόόσααα;
| 2015-08-17 22:30:00

Πόσα έδωσε ο Τίγρης στον Μπουανανότε; Πόόόσααα;

Πόσα έδωσε ο Τίγρης στον Μπουανανότε; Πόόόσααα;

Τι συμβόλαιο πρόσφερε το αφεντικό της ΑΕΚ στον Αργεντινό μεγάλο άσο και τον έπεισε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα; Δε θα πιστεύετε ποιες θα είναι οι ετήσιες αποδοχές του "μάγου"!

Η ΑΕΚ έκανε την πιο δυνατή μεταγραφή της, όχι μόνο για φέτος αλλά συνολικά τα τελευταία χρόνια, με την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουοανότε, ωστόσο το συμβόλαιο που έδωσε στον Αργεντινό άσο, δεν το λες και ...χρυσό.

Στην Ένωση ποντάρουν πάρα πολλά στον "νάνο" και είναι σίγουροι πως δίνοντάς του αυτή την ευκαιρία να παίξει σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη προσεχώς, θα μπορέσει κι εκείνος να αναγεννηθεί και να παίξει και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

Η ΑΕΚ, πάντως, πήρε ένα "ασφαλές" ρίσκο με τον Μπουονανότε, καθώς του έδωσε διετές συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, συνολικά προσεγγίζει, αλλά δεν φτάνει, τις 800.000 ευρώ! Ένα νούμερο που μπορεί, ωστόσο, να αυξηθεί σημαντικά, καθώς δεν υπολογίζονται σε αυτό τα μπόνους που έχουν μπει.

Οι αποδοχές του Αργεντινού θα είναι κλιμακωτές, με τα περισσότερα λεφτά να προβλέπονται στον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας του με την Ένωση, όταν και περιμένουν από αυτόν να έχει γίνει ο μεγάλος ηγέτης του συλλόγου.

Παρόλα αυτά, πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Μπουανανότε θα είναι το πιο ακριβό της φετινής ΑΕΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόν που είχε απορρίψει ο ΠΑΟ πήρε ο Ολυμπιακός!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags