Facebook Pixel Τον έκραξε ο Αναστασίου, του την έπεσαν οι οπαδοί!
| 2015-08-19 13:30:00

Τον έκραξε ο Αναστασίου, του την έπεσαν οι οπαδοί!

Τον έκραξε ο Αναστασίου, του την έπεσαν οι οπαδοί!

Κακό το κλίμα για κορυφαίο "πράσινο" άσο! Τι κι αν ήρθε στην Ελλάδα ως δυνατό όνομα, η κατσάδα του κόουτς και τα αρνητικά σχόλια των φιλάθλων, τον φέρνουν σε δύσκολη θέση!

Δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά η κατσάδα του Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Έλληνας τεχνικός τα έχωσε στους ποδοσφαιριστές του, για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του ρεπό τους, ανέβασαν φωτογραφίες στα social media από τις παραλίες, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο, μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ και λίγο πριν τους σημαντικούς, για το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου, αγώνες με την Καμπάλα.

Μπορεί ο προπονητής του Τριφυλλιού να μην κατονόμασε κάποιον παίκτη, ή να μη διέρρευσε στον Τύπο για ποιον, ή για ποιους, χτύπησε η καμπάνα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι παρατηρήσεις του κόουτς αφορούσαν (και) τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ...έξαλλες φωτογραφίες από κάποια παραλία μαζί με τη σέξι σύντροφό του.

Μάλιστα, οι αναρτήσεις του Ισπανού άσου, ανάγκασαν αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού να του τα χώσουν, λέγοντας πως πρέπει να αφήσει τις ...παραλίες και να παίξει μπάλα, ενώ αρκετοί θυμήθηκαν την αποβολή του στο ματς με την Μπριζ στη Λεωφόρο που στοίχισε στον Παναθηναϊκό.

Γίνεται, επομένως, αντιληπτό ότι μόνο καλό δεν είναι το κλίμα για τον Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει κάτι για το μέλλον του. Ωστόσο, είναι φανερό ότι δεν έχει ξεκινήσει και με το ...δεξί τις υποχρεώσεις του στη νέα του ομάδα, με τον προπονητή του να τον "φωτογραφίζει" μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του και τον κόσμο να του ασκεί έντονη κριτική με το καλημέρα.

Και είναι κάτι ακόμα για τον Σάντσεθ που αφορά την προσαρμογή του. Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό ο SportDog, ο έμπειρος αμυντικός έχει "θέμα" με τον παρτενέρ του στην άμυνα, τον Στάθη Ταυλαρίδη, επειδή ο Έλληνας στόπερ ...φωνάζει πολύ την ώρα του αγώνα. Οι φωνές του "Ταύλα"...ενοχλούν τον Σάντσεθ, ο οποίος έχει πει στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν μπορεί να αποδώσει και να συγκεντρωθεί όταν ο παρτενέρ του κάνει συνεχώς παρατηρήσεις και διαμαρτύρεται. Κάτι που, φυσικά, προκαλεί πρόβλημα στην ομάδα τόσο αγωνιστικό όσο και εξωαγωνιστικό, καθώς είναι προφανές ότι ο Ισπανός δεν πηγαίνει τον συμπαίκτη του.

Δείτε παρακάτω τις επίμαχες φωτογραφίες και μερικά από τα σχόλια των οπαδών του Παναθηναϊκού...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτη ατάκα Αμπέντ για Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags