Facebook Pixel Eπιβεβαίωση SportDog: Σφήνα Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ!
| 2015-08-19 21:45:00

Eπιβεβαίωση SportDog: Σφήνα Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ!

Eπιβεβαίωση SportDog: Σφήνα Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ!

Αυτό που πρώτοι αποκαλύψαμε από τα ξημερώματα της Τρίτης, επιβεβαιώνεται σήμερα με δηλώσεις του μάνατζερ του ξένου παίκτη, που βρίσκεται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!
 

Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο SportDog αποκάλυψε ΠΡΩΤΟΣ το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ολλανδό επιθετικό, Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ, τον οποίο, βέβαια, διεκδηκεί και ο ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέραμε στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ, με τίτλο "Φήμη στη Θεσσαλονίκη για νέο κάζο από Ολυμπιακό!", οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζονταν, σύμφωνα με έντονη φημολογία που είχε ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη, να έχουν μπει "σφήνα" στον Δικέφαλο για τον 26χρονο φορ, μετά από σχετική εισήγηση του Μάρκο Σίλβα.

Κάποιοι έσπευσαν να χλευάσουν τις -EΓΚΥΡΕΣ- πληροφορίες του SportDog, αμφισβητώντας τόσο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη όσο και το "μπάσιμο" του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας, μάλιστα, μέσα σε άλλα, ότι επρόκειτο για "ευφάνταστα σενάρια" που έχουν σκοπό τα "κλικς" ή να δημιουργήσουν κλίμα μεταξύ των οπαδών.

Σήμερα, ωστόσο, έρχεται η απόλυτη δικαίωση ενός ακόμα ρεπορτάζ του Σκύλου, από τον μάνατζερ του άσου της Νόριτς, Λουίς Λαρός, ο οποίος επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στο sdna.gr, ότι έχει δεχθεί κρούσεις τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του.

"Ναι, είναι αλήθεια. Έχω δεχτεί κρούσεις τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής τα πάντα είναι ρευστά, διαμορφώσιμα. Μένουν λίγες ημέρες ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ως τότε πρέπει να κάνουμε υπομονή", τόνισε ο εκπρόσωπος του Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό θέμα του SportDog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τον έκραξε ο Αναστασίου, του την έπεσαν οι οπαδοί!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags