Facebook Pixel «Έκοψε» πρωτοκλασάτη μεταγραφή ο Σίλβα!
| 2015-08-25 22:30:00

«Έκοψε» πρωτοκλασάτη μεταγραφή ο Σίλβα!

«Έκοψε» πρωτοκλασάτη μεταγραφή ο Σίλβα!

Αποκλειστικό: Ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε «όχι» σε μία κίνηση που θα... τρέλαινε κόσμο. Διαβάστε μόνο στον SportDog ποιος είναι, τι θέση παίζει και γιατί δεν θα έρθει στο Λιμάνι.

Πλησιάζοντας στο φινάλε των μεταγραφών, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν το ψάξιμο στη μεταγραφική αγορά για κάτι καλό, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, πως τελικά θα αποκτηθεί επιθετικός.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ποιος θα είναι ο «εκλεκτός», ωστόσο η στήλη «SportDog Penalty» αποκαλύπτει ότι αυτός δεν θα είναι τελικά ο Ζόνας, ένα όνομα που ακούστηκε έντονα για τους Πειραιώτες το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα φαίνεται πως ήταν μία περίπτωση εφικτή!

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Σκύλου», ανεξάρτητα από το τι γράφτηκε σε Πορτογαλία και Ελλάδα, μεταγραφικό θέμα με τον Βραζιλιάνο ουσιαστικά δεν υπήρξε, για έναν πολύ βασικό λόγο. Ο Μάρκο Σίλβα ήταν από την αρχή ξεκάθαρος και αρνητικός σε μία τέτοια προοπτικό και μετέφερε άμεσα την άποψή του στην διοίκηση.

Όπως εξήγησε στους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος κόουτς, παικτικά γουστάρει τον Ζόνας, αλλά δεν τον θέλει τώρα στο Λιμάνι, γιατί τον θεωρεί φοργουορντ και όχι καθαρό στράικερ...

Ο Μάρκο Σιλβα δηλαδή, δεν θεωρεί πως Ζόνας θα μπορούσε να παίξει φουντοριστός στους Πειραιώτες και να προσφέρει αυτά που ζητάει στο παιχνίδι, οπότε εάν έδινε το «οκ» για τη μεταγραφή, θα έπρεπε να τον χρησιμοποιεί στην θέση είτε του Τσόρι είτε του Φορτούνη.

Φυσικά, ο προπονητής των πρωταθλητών ούτε που συζητάει αυτό το ενδεχόμενο και για αυτό «έκοψε» την συγκεκριμένη μεταγραφή και μάλιστα από πολύ νωρίς. Στην πραγματικότητα ...Τσόρι και Φορτούνης "έκοψαν" τον Ζόνας στον Ολυμπιακό, σύμφωνα τουλάχιστον με την ενδιαφέρουσα ανάλυση του Μάρκο Σίλβα.

Εξελίξεις με τη μεταγραφάρα στο Λιμάνι! Διαβάστε τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags