Facebook Pixel Τρελό deal στο Λιμάνι για ...διαζύγιο!
| 2015-08-25 23:15:00

Τρελό deal στο Λιμάνι για ...διαζύγιο!

Τρελό deal στο Λιμάνι για ...διαζύγιο!

Ποιος φεύγει από τον Ολυμπιακό και γιατί θα πρέπει να πανηγυρίζουν στον Πειραιά με την συμφωνία που έκλεισαν μαζί του. Πόσα λεφτά γλίτωσαν;

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η εκκαθάριση του ρόστερ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μάρκο Σίλβα έχει ενημερώσει πολλούς παίκτες που έχουν συμβόλαιο, ότι δεν υπολογίζονται και ότι πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Πελέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη, όμως δεν μπόρεσε να παίξει ούτε με Μίτσελ ούτε με Περέιρα ούτε και με Σίλβα. Ο Πορτογάλος κόουτς μάλιστα, από την αρχή του καλοκαιριού του εξήγησε πως δεν τον πιστεύει και ότι θα έπρεπε να λύσει το συμβόλαιο του.

Ο Πελέ ωστόσο, ήταν σκληρός διαπραγματευτής και ζήταγε πάρα πολλά χρήματα για να αποχωρήσει, ωστόσο τελικά επήλθε συμφωνία και μάλιστα με φοβερό deal για τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως ο παίκτης θα συμβιβαστεί με 80.000 ευρώ, αν και ζητούσε σχεδόν τα 5πλάσια!

Ο Πελέ πάντως, δεν είναι ο μοναδικός που θα λύσει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές μέσα στο επόμενο διάστημα. Θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις και κάποιες θα είναι πιο ηχηρές...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έκοψε» πρωτοκλασάτη μεταγραφή ο Σίλβα! Διαβάστε ΜΟΝΟ στον SportDog ποιος παίκτης ήταν ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags