Facebook Pixel Το φαβορί για τον πάγκο αν φύγει ο Αναστασίου!
| 2015-08-28 13:45:00

Το φαβορί για τον πάγκο αν φύγει ο Αναστασίου!

Το φαβορί για τον πάγκο αν φύγει ο Αναστασίου!

Το μέλλον του τεχνικού του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι είναι αβέβαιο, ωστόσο αν τελικά αποχωρήσει από τους "πράσινους", ο Αλαφούζος έχει έτοιμο αντικαταστάτη! Ποιος είναι; 

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να δήλωσε, αμέσως μετά τον αποκλεισμό-ντροπή από την Καμπάλα, ότι στηρίζει τον Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον  "πράσινο" πάγκο.

Οι πιέσεις που δέχεται το αφεντικό του Παναθηναϊκού για να "τελειώσει" τον προπονητή της ομάδας είναι πιο ισχυρές από ποτέ και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η τελική απόφαση του ιδιοκτήτη της "πράσινης" ΠΑΕ.

Το μόνο δεδομένο, στην παρούσα φάση, είναι ότι η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Αναστασίου είναι πολύ έντονη και πως η καρέκλα του "τρίζει", από τη στιγμή που απέτυχε να διατηρήσει τον σύλλογο σε ευρωπαϊκή τροχία και, φυσικά, να χάσει η ΠΑΕ τα -απαραίτητα για τη βιωσιμότητά της- έσοδα από το Γιουρόπα Λιγκ.

Γι΄ αυτό, λοιπόν, οι Πράσινοι δεν μπορούν να μη σκέφτονται την "επόμενη μέρα", χωρίς τον Αναστασίου στον πάγκο, μιας και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Δεν είναι απίθανο, άλλωστε, αν δεν προκύψει τώρα το διαζύγιο με τον Αναστασίου, να προκύψει στο άμεσο μέλλον, αν η ομάδα, δηλαδή, συνεχίσει τα απροσδόκητα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Το μήνυμα-τελεσίγραφο, εξάλλου, των οπαδών χθες στη Λεωφόρο ήταν ξεκάθαρο ..."πάρτε το πρωτάθλημα αλλιώς τελειώσατε".

Επειδή, λοιπόν, η σεζόν έχει ξεκινήσει και χρόνος για να βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά δεν υπάρχει, είναι πολύ πιθανό η διοίκηση να στραφεί σε μια -πιο σίγουρη- λύση εκ των έσω, με έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ομάδα, τους παίκτες και τα αποδυτήριά της. Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιάννη Βονόρτα, τον νυν βοηθό του Αναστασίου, που ξέρει όσο κανείς το ρόστερ του Τριφυλλιού, ενώ χαίρει της απεριόριστης εκτίμησης του προέδρου.

Ο Βονόρτας κάθεται στον "πράσινο" πάγκο από το 2013, κάνοντας στην ουσία το …αγροτικό του, αφού κάποια στιγμή θέλει να ακολουθήσει καριέρα πρώτου προπονητή. Ο παλαίμαχος στόπερ του Τριφυλλιού βρίσκεται στον σύλλογο από το 2005, όταν ανέλαβε προπονητής στις Ακαδημίες. Τον Μάρτιο του 2013 κάθισε για λίγα παιχνίδια στον πάγκο της πρώτης ομάδας, αντικαθιστώντας τότε τον Φάμπρι, ενώ πρόλαβε να δείξει πολύ καλά στοιχεία. Γι΄ αυτό το καλοκαίρι ο Αλαφούζος τού ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα, ως βοηθός του Αναστασίου, ενώ υπήρχε η εκτίμηση ότι αν δε συμφωνούσε τότε το αφεντικό της ομάδας με τον "Ολλανδό", θα έδινε τα ηνία της ομάδας στον Βονόρτα, για τον οποίο έχει, όπως προαναφέραμε, εξαιρετική άποψη. 

Είναι πολύ λογικό, επομένως, αν (και όποτε) αποχωρήσει ο Αναστασίου από την ομάδα, ο Βονόρτας να είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ένας άνθρωπος γέννημα-θρέμμα του συλλόγου που γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ...ιδιαιτερότητές του, αλλά δεν έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη Αλέφαντου για Αναστασίου!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags