Facebook Pixel Έγινε της ...Ριζούπολης με Παπαδόπουλο!
| 2015-09-08 21:15:00

Έγινε της ...Ριζούπολης με Παπαδόπουλο!

Έγινε της ...Ριζούπολης με Παπαδόπουλο!

Χοντρό παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στον Αστέρα Τρίπολης! Ποια άλλη ελληνική ομάδα, που πρόσφερε ...τρελά λεφτά, "βράζει" με τον παίκτη και γιατί;

Με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε μία... ανάσα από την Τουρκία, όταν και είχε υπογράψει και μάλιστα είχε φωτογραφηθεί με τη φανέλα της Καρσίγιακα, αλλά τελικά για οικονομικούς λόγους η συμφωνία χάλασε.

Στην συνέχεια είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς μέχρι πρότινος να έχει κάτι καλό στα χέρια. Ο Έλληνας επιθετικός για δυόμιση εβδομάδες έκανε προπονήσεις στην Ριζούπολη και μάλιστα στον Απόλλωνα είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως θα τον έκαναν στο τέλος δικό τους!

Άλλωστε πριν λίγες ημέρες και ενώ ο"Παπ" δεν είχε προτάσεις, ο Μονεμβασιώτης του είχε καταθέσει προσφορά σούπερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την πιάτσα των agent του πρόσφερε κλειστό διετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές 220.000 ευρώ και μπόνους ανόδου 60.000 ευρώ!

Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος ήθελε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία και έτσι συμφώνησε με τον Αστέρα, χαλώντας τα σχέδια του Απόλλωνα, οι άνθρωποι του οποίου όμως έχουν πλέον... θέμα με τον έμπειρο στράικερ, καθώς θεωρούν πως τους... κορόιδεψε.

Στην Ριζούπολη «ακούγεται» πως ο διεθνής επιθετικός τους είχε ενημερώσει να τον περιμένουν ως το τέλος, ενώ παράλληλα τους έλεγε πως δεν θα τους άφηνε για άλλη ελληνική ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σχόλιο Ν. Αλέφαντου για την Εθνική: Ο "νεκρός", ο "παππούς" και ο σούπερ ...ανύπαρκτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags