Facebook Pixel Σκάει τεράστια μεταγραφή για Παπασταθόπουλο!
| 2015-10-06 13:15:00

Σκάει τεράστια μεταγραφή για Παπασταθόπουλο!

Σκάει τεράστια μεταγραφή για Παπασταθόπουλο!

Ποια μεγάλη ομάδα που δεν άρχισε καλά τη σεζόν και έχει προβλήματα στην άμυνα αναμένεται να χτυπήσει τον Έλληνα άσο; Ποιος κορυφαίος κόουτς θα κάνει το κονέ;

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φλέρταρε και τα προηγούμενα χρόνια με τη μεγάλη μεταγραφή, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για να φύγει από την Μπορούσια και να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο τοπ επιπέδου.

Μετά από τρεις σεζόν στη γερμανική ομάδα και στην ηλικία των 27 ετών, ο Έλληνας στόπερ δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί σε μία κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα, με τις... ευλογίες ενός εξαιρετικού προπονητή.

Μιλάμε, φυσικά, για τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αποχωρώντας από την Ντόρτμουντ είχε διαμηνύσει στον διεθνή άσο ότι θα τον έπαιρνε μαζί του στην επόμενη ομάδα που θα δούλευε.

Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται μια ανάσα απο τους "reds", καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να διαδεχθεί τον Μπρένταν Ρότζερς, με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει κρούση στον Sokratis, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και εκτιμάει απεριόριστα τόσο για τα αγωνιστικά του προσόντα, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει, άλλωστε, πολλά προβλήματα σττην άμυνά της και δεδομένα ο Έλληνας στόπερ θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις στην οπισθοφυλακή του ιστορικού αγγλικού συλλόγου.

Προφανώς και το deal δεν μπορεί να γίνει τώρα, αλλά εκτιμάται ότι τον Γενάρη ο Κλοπ θα ζητήσει τον Παπασταθόπουλο από την πρώην ομάδα του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο 48χρονος τεχνικός να έχει στείλει ήδη το "μήνυμα" στον αγαπημένο του Σωκράτη, προκειμένου να τον προετοιμάσει για τη μεγάλη μεταγραφή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!


 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags