Facebook Pixel Η κρυφή-απίθανη πρόταση για παίκτη του ΠΑΟΚ!
| 2015-10-10 20:50:00

Η κρυφή-απίθανη πρόταση για παίκτη του ΠΑΟΚ!

Η κρυφή-απίθανη πρόταση για παίκτη του ΠΑΟΚ!

Έσκασε το καλοκαίρι, αφορά Έλληνα ποδοσφαιριστή και δεν διέρρευσε μέχρι σήμερα από την ΠΑΕ. Ποιος είναι ο παίκτης και γιατί οι Τούντορ – Άρνεσεν δεν τον έδωσαν...

Ο Ιβάν Σαββίδης το καλοκαίρι έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στους Φρανκ Άρνεσεν και Ιγκόρ Τούντορ και τους ζήτησε όχι μόνο να φτιάξουν μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά και να μπορέσουν μέσα σε κάποια χρόνια να «βγάλουν» παίκτες, που θα μπορούν να πουληθούν ακριβά.

Και οι δύο συμφώνησαν σε αυτή την... αποστολή, καθώς πιστεύουν πάρα πολύ στο υλικό που έχει ο ΠΑΟΚ και το απέδειξαν το καλοκαίρι, όταν είπαν «όχι» σε μία τρελή (για τα δεδομένα που ίσχυαν πριν μερικούς μήνες) πρόταση για παίκτη του Δικεφάλου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, η πρόταση αφορούσε τον νεαρό Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει κάνει τη μεγάλη έκπληξη φέτος, έχει πάρει φανέλα βασικού και εντυπωσιάζει σε κάθε ματς με την βελτίωσή του. Οι Άρνεσεν και Τούντορ πιστεύουν πάρα πολύ στο ταλέντο του και για αυτό τον Αύγουστο, αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν σε γερμανική ομάδα, η οποία έκανε προσφορά που έφτανε στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ!!

Τόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ όσο και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου τελείωσαν πολύ νωρίς το συγκεκριμένο θέμα, καθώς ενημέρωσαν τους Γερμανούς πως ο παίκτης αξίζει πολλά παραπάνω και θα το δουν μέσα στην χρονιά, όπως και γίνεται. Μάλιστα, στόχος τους είναι να κάνουν μία... περήφανη πώληση είτε του Κωνσταντινίδη είτε του Κίτσιου, με ένα ποσό που θα «ζαλίσει» και θα εντυπωσιάσει τον Ιβάν Σαββίδη!

Θυμίζουμε επίσης, ότι ο Κωνσταντινίδης από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκανε σούπερ ματς και «κόλλαγε» τέλεια στο 3-5-2 του Τούντορ, καλύπτοντας όλη τη δεξιά πλευρά με άνεση. Το υπάρχον συμβόλαιο του 21χρονου άσου πάντως λήγει το 2017 και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 60.000 ευρώ. Στον Δικέφαλο ήδη σκέφτονται να τον καλέσουν για ανανέωση και αύξηση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πες αλεύρι, ο Ιβάν σε γυρεύει




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags