Facebook Pixel Ο Μπούρμπος «χαλάει» μεταγραφή του ΠΑΟ!
| 2015-10-10 23:15:00

Ο Μπούρμπος «χαλάει» μεταγραφή του ΠΑΟ!

Ο Μπούρμπος «χαλάει» μεταγραφή του ΠΑΟ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ποιον ποδοσφαιριστή «γλυκοκοιτάει» ο Παναθηναϊκός και γιατί ο Έλληνας μπακ... κολλάει την υπόθεση; Διαβάστε το ρεπορτάζ στον SportDog.

Τι και αν ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές Οκτωβρίου; Στον Παναθηναϊκό έχοντας αντιληφθεί τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι, έχουν ξεκινήσει από τώρα να ασχολούνται με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές, που θα μπορούν άμεσα να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν.

Προτεραιότητά τους φυσικά αποτελεί η απόκτηση ενός αξιόπιστου δεξιού μπακ και για αυτό συμπληρώνουν μία λίστα με διάφορα ονόματα, στην οποία όπως μάθαμε, υπάρχει και αυτό του Σκόνδρα! Παρότι οι Πράσινοι διέψευσαν σήμερα το θέμα, το ενδιαφέρον υπάρχει και σίγουρα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του Μπούρμπου! Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο έχει συμβολαίο και για να φύγει τον Γενάρη, θα πρέπει να πληρωθεί. Αν λοιπόν διαβάζει για τους αντικαταστάτες του, δύσκολα θα τον «ψήσουν» να πει εύκολα το «ναι» σε ένα ήρεμο και οικονομικό διαζύγιο.

Για τον Σκόνδρα πάντως υπάρχει ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός θα τον παρακολουθεί και ίσως κάνει κίνηση. Άλλωστε, ο Έλληνας μπακ είναι εκτός ομάδας στον ΠΑΟΚ, καθώς οι Άρνεσεν – Τούντορ... ούτε που τον βλέπουν. Τι και αν πέρυσι ήταν βασικός; Φέτος δεν κάνει ούτε για ακραίος ούτε και για κεντρικός αμυντικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυκλοφόρησε επιτέλους βίντεο με τον Χολέμπας! Δείτε το...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags