Facebook Pixel Νέο τραγικό σκηνικό με Χολέμπας πριν τον Αραβίδη!
| 2015-10-13 12:45:00

Νέο τραγικό σκηνικό με Χολέμπας πριν τον Αραβίδη!

Νέο τραγικό σκηνικό με Χολέμπας πριν τον Αραβίδη!

Δεν είναι μόνο αυτό που έγινε με τη φανέλα που δείχνει τον χαρακτήρα του παίκτη. Τι είχε συμβεί ένα πρωινό στην ομάδα; Διαβάστε για να καταλάβετε γιατί κατρακύλησε η Εθνική...

Ο Χολέμπας ήταν το αρνητικό πρόσωπο των ημερών στην Εθνική ομάδα. Η συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι με τη Βόρειο Ιρλανδία δεν ήταν η καλύτερη, ανεξάρτητα με το αν τελικά πέταξε τη φανέλα.

Ωστόσο, αυτό το σκηνικό και η αντιπαράθεση με τον Αραβίδη, όπως καταγράφηκε από την κάμερα -κι αυτό δε διαψεύδεται- δεν ήταν το μοναδικό που αναδεικνύει τον προβληματικό χαρακτήρα του πρώην μπακ του Ολυμπιακού.

Ένα ακόμα συμβάν, που πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ασήμαντο, αλλά παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο την έλλειψη πειθαρχίας που υπάρχει στην Εθνική ομάδα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ήταν μία φορά όταν ο 31χρονος άσος πήγε καθυστερημένος στο τραπέζι της ομάδας για το πρωινό. Προφανώς, ο παίκτης άργησε να ξυπνήσει, με αποτέλεσμα να μη συγκεντρωθεί μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς την προβλεπόμενη ώρα. 

Κάποιος θα πει ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά όταν ένας παίκτης έχει δώσει αφορμή με τη γενικότερη συμπεριφορά του, τότε "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση", όπως λέει κι ο λαός.

Το ακόμα πιο φοβερό, βέβαια, είναι ότι ο "Γερμανός" δε δέχθηκε από κανέναν παρατήρηση για το γεγονός ότι δεν προσήλθε στην ώρα του στο πρωινό της ομάδας, αν και άλλη φορά κάποιοι νεαροί παίκτες της "γαλανόλευκης", για ανάλογο παράπτωμα, τα είχαν ακούσει από τους υπεύθυνους.

Όπως και να έχει, από κάτι τέτοια μικρά γεγονότα αποδεικνύεται τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και γιατί βγήκαν 2-3 παλιοί διεθνείς και είπαν μετά το ματς με την Ουγγαρία ότι "θα πρέπει να ...φοβόμαστε τον νέο προπονητή που θα έρθει"... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φοβερά πράγματα στον ΠΑΟΚ! Ο Άρνεσεν θέλει να...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags