Facebook Pixel Τρελό σενάριο για την επόμενη ομάδα του Δέλλα!
| 2015-10-21 12:30:00

Τρελό σενάριο για την επόμενη ομάδα του Δέλλα!

Τρελό σενάριο για την επόμενη ομάδα του Δέλλα!

Μπορεί να έχουν περάσει λίγες ώρες από το διαζύγιο του «Κολοσσού» με την Ένωση, ωστόσο ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για το μέλλον του! Λέτε να γίνει κι αυτό;

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί από χθες το απόγευμα ο Τραϊνός Δέλλας. Ο "Κολοσσός" (φέρεται να) παραιτήθηκε από τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, αναλαμβάνοντας στην ουσία την ευθύνη για την κακή αρχή της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν ήδη για τον διάδοχο του παλαίμαχου αμυντικού και πολλά ονόματα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φήμες για την επόμενη ομάδα του Τραϊνού Δέλλα.

Όπως αναφέρει ένα ...τρελό σενάριο στην πιάτσα των μάνατζερ, η περίπτωση που πρώην, πια, τεχνικού της ΑΕΚ έπεσε στο τραπέζι από κάποια στελέχη της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας!!! Από την άποψη ότι είναι ένας νέος, εξελίξιμος προπονητής που γνωρίζει άριστα την ελληνική νοοτροπία και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχει ξεκαθαρίσει ότι ο τεχνικός της "γαλανόλευκης" θα είναι από το εξωτερικό και με "βαρύ" βιογραφικό, ωστόσο όσο δεν ανακοινώνεται ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δεν μπορεί να αποκλεισθεί τίποτα, ειδικά αν αυξηθούν οι "φωνές" που καλοβλέπουν τη λύση Δέλλα για την Εθνική ομάδα.

Πάντως, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σενάριο αυτό συγκεντρώνει εκ των πραγμάτων ελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, για πολλούς (και ευνοήτους) λόγους...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το απόλυτο σοκ για Τζιμπούρ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags