Facebook Pixel Χοντρό επεισόδιο Δέλλα με ξένο άσο πριν φύγει!
| 2015-10-22 21:30:00

Χοντρό επεισόδιο Δέλλα με ξένο άσο πριν φύγει!

Χοντρό επεισόδιο Δέλλα με ξένο άσο πριν φύγει!

Ποιος ποδοσφαιριστής "αρπάχτηκε" με τον νεαρό προπονητή και γιατί; Ο άγνωστος τσακουμπάς στην προπόνηση που έφερε και δεύτερη "επίθεση" κατά του Κολοσσού!
 

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί πλέον παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς "πλήρωσε" τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και παραιτήθηκε, ή ...εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί, όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος με τη γραπτή δήλωση που προκάλεσε μεγάλο ντόρο.

Πάντως, ο Έλληνας κόουτς φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και στα αποδυτήρια, μιας και υπήρχαν παίκτες που είχαν πρόβλημα μαζί του, αφού θεωρούσαν πως δεν τους υπολόγιζε.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έγινε ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο στα Σπάτα, μεταξύ του "Τράι" και ξένου ποδοσφαιριστή, το οποίο όμως κρατήθηκε ...μυστικό, σε μία προσπάθεια να "προστατευτεί" τόσο η ομάδα όσο και ο προπονητής. Ωστόσο, μετά το "διαζύγιο" με τον Κολοσσό η πληροφορία μοιραία διέρρευσε στον Τύπο. 

Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, που "αρπάχτηκε" με τον Δέλλα ήταν ο Θέσαρ Άρθο! Ο αμυντικός που ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά ο Έλληνας κόουτς δεν τον πίστευε καθόλου και γι΄ αυτό τον άφηνε συνεχώς εκτός αποστολής (σήμερα ο Μανωλάς τον πήρε κανονικά για τον αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο).

Κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης, ο Ισπανός "τρελάθηκε" με τον προπονητή του (για μία απόφαση στο "διπλό") και άρχισε να του τα ...χώνει πολύ άσχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ακούστηκαν "βαριές" κουβέντες που έφεραν την έντονη αντίδραση του "Τράϊ", ο οποίος συγκρατήθηκε από άλλους για μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο Άρθο που έκανε ...επίθεση στον Δέλλα εκείνη την ημέρα, καθώς μόλις ξέσπασε ο τσαμπουκάς με τον 29χρονο αμυντικό, υπήρξε άλλος ένας παίκτης που βρήκε την ευκαιρία να "χτυπήσει" τον πρώην προπονητή της Ένωσης, προφανώς έχοντας παράπονα από τη μη χρησιμοποίηση του. Ο λόγος για τον Κορδέρο, ο οποίος εκείνη την ώρα απευθυνόμενος στον Άρθο, ανέφερε ότι "αν ήσουν Έλληνας, θα γινόταν όλο αυτό"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόν έκοψαν λόγω Κρισάντους και ...Μπερμπάτοφ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags